Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Brandul la provincia a crescut afacerile avicarvil cu 35%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat preluat de agroinfo, compania producatoare de carne de pasare, Avicarvil, a incheiat primele sase luni din 2011 cu o crestere a afacerii de 35%, ajungand la o cifra de afaceri de peste 47 de milioane de lei, prin comercializarea de carne de pui cu aspect si gust similar pasarilor traditionale crescute de tarani in ograda proprie.

Din 2010 focusul nostru a insemnat in exclusivitate puiul La Provincia, pui de casa, crescut in conditii similare gospodariilor autohtone. Puiul este hranit integral cu furaje vegetale, obtinute in proportie foarte mare din productia de pe terenurile proprii, a aratat Iustin Paraschiv, proprietarul Avicarvil, intr-un comunicat.
La Avicarvil s-a reusit producerea unui pui cu aspect si gust similar cu cel crescut in ograda taranului roman. In prezent, companiile grupului administreaza o suprafata de aproximativ 1.500 de hectare de teren arabil.
Puiul ,,La Provincia a reusit sa propulseze afacerea Avicarvil la peste 75 de milioane de lei in 2010, dupa cum apreciaza Iustin Paraschiv. Cresterea sustinuta a business-ului Avicarvil din 2010 pe baza puiului de casa si continuarea trendului in 2011 ne-a incurajat sa demaram studiile pentru constructia unei noi ferme care sa creasca pui in regim bio, a spus Paraschiv.
Grupul de firme detinute de familia Paraschiv a incheiat anul 2010 cu o cifra de afaceri de aproximativ 160 de milioane de euro.

ANSVSA la Organizația Mondială pentru Sănătatea Animalelor
Autor: meatmilk  /   luni, 21 mai 2018

(Comunicat) O delegație a Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), condusă de președintele instituției, dr. Geronimo Brănescu, va reprezenta România la lucrările celei de-a 86 – a Sesiuni Generale a Adunării Mondiale a delegaților naționali ai Organizației Mondiale pentru Sănătatea...

INSSE: Efective de animale existente la 1 decembrie 2017 (Raport anual)
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

Potrivit raportului anual emis de INSSE, în anul 2017 faţă de anul precedent efectivele de ovine şi caprine au crescut , iar efectivele de bovine, de porcine şi de păsări au scăzut.     România, în anul 2017, a ocupat locul patru la efectivele de ovine şi caprine în rândul Statelor Membre ale Uniunii...