Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Brandul la provincia a crescut afacerile avicarvil cu 35%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat preluat de agroinfo, compania producatoare de carne de pasare, Avicarvil, a incheiat primele sase luni din 2011 cu o crestere a afacerii de 35%, ajungand la o cifra de afaceri de peste 47 de milioane de lei, prin comercializarea de carne de pui cu aspect si gust similar pasarilor traditionale crescute de tarani in ograda proprie.

Din 2010 focusul nostru a insemnat in exclusivitate puiul La Provincia, pui de casa, crescut in conditii similare gospodariilor autohtone. Puiul este hranit integral cu furaje vegetale, obtinute in proportie foarte mare din productia de pe terenurile proprii, a aratat Iustin Paraschiv, proprietarul Avicarvil, intr-un comunicat.
La Avicarvil s-a reusit producerea unui pui cu aspect si gust similar cu cel crescut in ograda taranului roman. In prezent, companiile grupului administreaza o suprafata de aproximativ 1.500 de hectare de teren arabil.
Puiul ,,La Provincia a reusit sa propulseze afacerea Avicarvil la peste 75 de milioane de lei in 2010, dupa cum apreciaza Iustin Paraschiv. Cresterea sustinuta a business-ului Avicarvil din 2010 pe baza puiului de casa si continuarea trendului in 2011 ne-a incurajat sa demaram studiile pentru constructia unei noi ferme care sa creasca pui in regim bio, a spus Paraschiv.
Grupul de firme detinute de familia Paraschiv a incheiat anul 2010 cu o cifra de afaceri de aproximativ 160 de milioane de euro.

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...