Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Brandul la provincia a crescut afacerile avicarvil cu 35%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat preluat de agroinfo, compania producatoare de carne de pasare, Avicarvil, a incheiat primele sase luni din 2011 cu o crestere a afacerii de 35%, ajungand la o cifra de afaceri de peste 47 de milioane de lei, prin comercializarea de carne de pui cu aspect si gust similar pasarilor traditionale crescute de tarani in ograda proprie.

Din 2010 focusul nostru a insemnat in exclusivitate puiul La Provincia, pui de casa, crescut in conditii similare gospodariilor autohtone. Puiul este hranit integral cu furaje vegetale, obtinute in proportie foarte mare din productia de pe terenurile proprii, a aratat Iustin Paraschiv, proprietarul Avicarvil, intr-un comunicat.
La Avicarvil s-a reusit producerea unui pui cu aspect si gust similar cu cel crescut in ograda taranului roman. In prezent, companiile grupului administreaza o suprafata de aproximativ 1.500 de hectare de teren arabil.
Puiul ,,La Provincia a reusit sa propulseze afacerea Avicarvil la peste 75 de milioane de lei in 2010, dupa cum apreciaza Iustin Paraschiv. Cresterea sustinuta a business-ului Avicarvil din 2010 pe baza puiului de casa si continuarea trendului in 2011 ne-a incurajat sa demaram studiile pentru constructia unei noi ferme care sa creasca pui in regim bio, a spus Paraschiv.
Grupul de firme detinute de familia Paraschiv a incheiat anul 2010 cu o cifra de afaceri de aproximativ 160 de milioane de euro.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...