Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Brandul no1 se repozitioneaza in strategia carrefour

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unei analize efectuata de brandprivat.ro, la noua ani de la lansare si cu rezultate impresionante in tarile unde a fost comercializat, brandul privat No1 se repozitioneaza in strategia Carrefour.

Noua sa imagine elimina din start orice asociere cu moneda de un euro care l-a facut celebru.

Chiar si asa „No Name”, cu identitatea pierduta si fara nici cea mai mica asociere cu lantul Carrefour, brandul ramane in propietatea retailerului, fiind activ in continuare pe segmentul entry level.

Pastrarea acestuia poate fi asimilata cu un suport pe care retailerul si-l creeaza strategic pentru noul sau brand Carrefour Discount, intr-o incercare de diversificare sortimentala dar si de securizare a unor categorii importante prin impactul lor in fata consumatorilor.

Lansate in Franta, noile produse au fost bine primite de catre consumatori. Recent, cateva dintre aceste articole, au fost preluate din sortimentatia franceza si introduse in magazinele din Romania. Pe doaa dintre acestea (jambon si carnati chorizo) le-am intalnit in cadrul categoriei mezeluri din hypermarketurile romanesti.

Imaginea lor prezinta o abordare diferita de cea cu care am fost obisnuiti pana mai ieri, iar inclinarea spre calitate este evidenta. Chiar daca nu au termeni de comparatie in sortimentatia categoriei, produsele se pozitioneaza nu numai ca o alternativa sortimentala ci si ca generatoare de marja.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...