Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Brandul trei surori, distribuit de elgeka ferfelis

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revistei Piata, cmpania Fine Goods a anuntat incheierea unui parteneriat cu Elgeka Ferfelis, pentru distributia produselor alimentare Trei Surori.

Brandul Trei Surori, marca a companiei Fine Goods SRL, a fost lansat pe piata din Romania in 2010 si cuprinde o gama larga de produse precum pateuri, conserve din carne, peste si ready meals, fabricate in Polonia.

Pe langa acestea, compania colaboreaza cu producatorul Salconserv Medias, preluand o parte din productia acestuia de conserve, pentru a-si completa gama de produse Trei Surori cu produse fabricate in Romania, adaptate mai bine pietei locale.

Trei Surori aduc un suflu nou pe piata conservelor din Romania, printr-o pozitionare moderna si non-conformista. Obiectivul nostru este sa castigam rapid o cota de piata importanta, avand in spate o gama competitiva de produse si un partener de distributie foarte puternic.

La produsele din peste suntem primii care ofera un ready-meal de fish (zacusca de peste, chiftelute, pate somon afumat), in timp ce la pate venim cu un ambalaj de aluminiu inovator, a declarat Dan Tasca, General Manager Fine Goods.

Fine Goods SRL este o companie romano-poloneza care s-a infiintat in anul 2009 pentru a reprezenta marele producator polonez de produse din carne – Mispol. Brandul Trei Surori este rezultatul joint venture-ului dintre cele doua companii, un brand adaptat pietei romanesti.

Pe partea de logistica, serviciile de depozitare si livrare a produselor catre clienti se face prin intermediul Elgeka Ferfelis, iar transportul international este operat de catre firma poloneza East Fox. Compania Elgeka Ferfelis este una dintre cele mai mari firme de distributie a produselor de larg consum din Romania, cu o cifra de afaceri de 72 de milioane de euro in 2010.

EDA, dezamăgită de limitarea Observatorului laptelui de către P.E.
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 mai 2018

Asociația Europeană a Producătorilor de Lactate (EDA) a declarat că regretă direcția adoptată de Comisia pentru agricultură a Parlamentului European (COMAGRI) prin votul privind raportul deputatului Herbert Dorfmann, acela care susținea întărirea rolului Observatorului laptelui. În opoziție, însă, parlamentarii europeni au votat...

Top-ul lunii aprilie al vizibilității în online a mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 mai 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna aprilie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...