Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Brandul trei surori, distribuit de elgeka ferfelis

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revistei Piata, cmpania Fine Goods a anuntat incheierea unui parteneriat cu Elgeka Ferfelis, pentru distributia produselor alimentare Trei Surori.

Brandul Trei Surori, marca a companiei Fine Goods SRL, a fost lansat pe piata din Romania in 2010 si cuprinde o gama larga de produse precum pateuri, conserve din carne, peste si ready meals, fabricate in Polonia.

Pe langa acestea, compania colaboreaza cu producatorul Salconserv Medias, preluand o parte din productia acestuia de conserve, pentru a-si completa gama de produse Trei Surori cu produse fabricate in Romania, adaptate mai bine pietei locale.

Trei Surori aduc un suflu nou pe piata conservelor din Romania, printr-o pozitionare moderna si non-conformista. Obiectivul nostru este sa castigam rapid o cota de piata importanta, avand in spate o gama competitiva de produse si un partener de distributie foarte puternic.

La produsele din peste suntem primii care ofera un ready-meal de fish (zacusca de peste, chiftelute, pate somon afumat), in timp ce la pate venim cu un ambalaj de aluminiu inovator, a declarat Dan Tasca, General Manager Fine Goods.

Fine Goods SRL este o companie romano-poloneza care s-a infiintat in anul 2009 pentru a reprezenta marele producator polonez de produse din carne – Mispol. Brandul Trei Surori este rezultatul joint venture-ului dintre cele doua companii, un brand adaptat pietei romanesti.

Pe partea de logistica, serviciile de depozitare si livrare a produselor catre clienti se face prin intermediul Elgeka Ferfelis, iar transportul international este operat de catre firma poloneza East Fox. Compania Elgeka Ferfelis este una dintre cele mai mari firme de distributie a produselor de larg consum din Romania, cu o cifra de afaceri de 72 de milioane de euro in 2010.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...