Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Brazilia ar putea relua exporturile de carne de vita spre sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii din Brazilia a declarat ca spera ca in cel mult o luna de zile sa reia vanzarile de carne de vita catre Statele Unite, scrie portalul Agroinfo. Rossi Wagner, ministul agriculturii din Brazilia, este convins ca exporturile de carne de vita prelucrata se vor relua rapid, dar decizia depinde de SUA.

In cazul in care aceasta suspendare este ridicata, impactul asupra preturilor si a volumului de carne de vita prelucrata exportata va fi nesemnificativ deoarece, desi Brazilia este cel mai mare exportator mondial de carne de vita, numai aproximativ 6% din export are ca destinatie SUA..

In luna mai, autoritatile sanitare americane au respins un transport de carne de vita de la un singur abator din Brazilia, dupa detectarea unui nivel ridicat de medicamente anti-parazitare. De atunci, guvernul Braziliei a suspendat livrarile de carne de vita prelucrate in SUA.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...