Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Brazilia ar putea relua exporturile de carne de vita spre sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii din Brazilia a declarat ca spera ca in cel mult o luna de zile sa reia vanzarile de carne de vita catre Statele Unite, scrie portalul Agroinfo. Rossi Wagner, ministul agriculturii din Brazilia, este convins ca exporturile de carne de vita prelucrata se vor relua rapid, dar decizia depinde de SUA.

In cazul in care aceasta suspendare este ridicata, impactul asupra preturilor si a volumului de carne de vita prelucrata exportata va fi nesemnificativ deoarece, desi Brazilia este cel mai mare exportator mondial de carne de vita, numai aproximativ 6% din export are ca destinatie SUA..

In luna mai, autoritatile sanitare americane au respins un transport de carne de vita de la un singur abator din Brazilia, dupa detectarea unui nivel ridicat de medicamente anti-parazitare. De atunci, guvernul Braziliei a suspendat livrarile de carne de vita prelucrate in SUA.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...