Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Brazilia ar putea relua exporturile de carne de vita spre sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii din Brazilia a declarat ca spera ca in cel mult o luna de zile sa reia vanzarile de carne de vita catre Statele Unite, scrie portalul Agroinfo. Rossi Wagner, ministul agriculturii din Brazilia, este convins ca exporturile de carne de vita prelucrata se vor relua rapid, dar decizia depinde de SUA.

In cazul in care aceasta suspendare este ridicata, impactul asupra preturilor si a volumului de carne de vita prelucrata exportata va fi nesemnificativ deoarece, desi Brazilia este cel mai mare exportator mondial de carne de vita, numai aproximativ 6% din export are ca destinatie SUA..

In luna mai, autoritatile sanitare americane au respins un transport de carne de vita de la un singur abator din Brazilia, dupa detectarea unui nivel ridicat de medicamente anti-parazitare. De atunci, guvernul Braziliei a suspendat livrarile de carne de vita prelucrate in SUA.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...