Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Brazilienii isi promoveaza carnea de pui la cupa mondiala de fotbal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Uniunea Braziliana a Crescatorilor de Pasari, impreuna cu Agentia Braziliana pentru Export, deruleaza in Africa de Sud o campanie de promovare a carnii de pui, pe durata Cupei Mondiale la fotbal. Aceasta are loc prin intermediul unui lant cunoscut de fast-food-uri din Johanesburg, specializat chiar in preparate braziliene.

Agentia Braziliana pentru Exporturi a anuntat ca peste 400 de kilograme de carne de pui vor fi servite in timpul Cupei Mondiale. In plus, vor fi distribuite tricouri de culoare galbena cu logo-ul si sloganul campaniei in engleza, in vederea promovarii Cupei Mondiale din 2014, care va avea loc in Brazilia.

Brazilia este din 2004 cel mai mare exportator de carne de pasare din lume, iar piata africana, aflata in crestere, este principala prioritate avuta in vedere de producatori in urmatorii ani. Intre ianuarie si aprilie 2010, Africa a intrecut Uniunea Europeana devenind cea de a treia piata ca marime si destinatie pentru carnea de pasare braziliana.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...