Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Brazilienii isi promoveaza carnea de pui la cupa mondiala de fotbal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Uniunea Braziliana a Crescatorilor de Pasari, impreuna cu Agentia Braziliana pentru Export, deruleaza in Africa de Sud o campanie de promovare a carnii de pui, pe durata Cupei Mondiale la fotbal. Aceasta are loc prin intermediul unui lant cunoscut de fast-food-uri din Johanesburg, specializat chiar in preparate braziliene.

Agentia Braziliana pentru Exporturi a anuntat ca peste 400 de kilograme de carne de pui vor fi servite in timpul Cupei Mondiale. In plus, vor fi distribuite tricouri de culoare galbena cu logo-ul si sloganul campaniei in engleza, in vederea promovarii Cupei Mondiale din 2014, care va avea loc in Brazilia.

Brazilia este din 2004 cel mai mare exportator de carne de pasare din lume, iar piata africana, aflata in crestere, este principala prioritate avuta in vedere de producatori in urmatorii ani. Intre ianuarie si aprilie 2010, Africa a intrecut Uniunea Europeana devenind cea de a treia piata ca marime si destinatie pentru carnea de pasare braziliana.

EDA, dezamăgită de limitarea Observatorului laptelui de către P.E.
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 mai 2018

Asociația Europeană a Producătorilor de Lactate (EDA) a declarat că regretă direcția adoptată de Comisia pentru agricultură a Parlamentului European (COMAGRI) prin votul privind raportul deputatului Herbert Dorfmann, acela care susținea întărirea rolului Observatorului laptelui. În opoziție, însă, parlamentarii europeni au votat...

Top-ul lunii aprilie al vizibilității în online a mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 mai 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna aprilie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...