Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Brazilienii isi promoveaza carnea de pui la cupa mondiala de fotbal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Uniunea Braziliana a Crescatorilor de Pasari, impreuna cu Agentia Braziliana pentru Export, deruleaza in Africa de Sud o campanie de promovare a carnii de pui, pe durata Cupei Mondiale la fotbal. Aceasta are loc prin intermediul unui lant cunoscut de fast-food-uri din Johanesburg, specializat chiar in preparate braziliene.

Agentia Braziliana pentru Exporturi a anuntat ca peste 400 de kilograme de carne de pui vor fi servite in timpul Cupei Mondiale. In plus, vor fi distribuite tricouri de culoare galbena cu logo-ul si sloganul campaniei in engleza, in vederea promovarii Cupei Mondiale din 2014, care va avea loc in Brazilia.

Brazilia este din 2004 cel mai mare exportator de carne de pasare din lume, iar piata africana, aflata in crestere, este principala prioritate avuta in vedere de producatori in urmatorii ani. Intre ianuarie si aprilie 2010, Africa a intrecut Uniunea Europeana devenind cea de a treia piata ca marime si destinatie pentru carnea de pasare braziliana.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...