Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Breaking news: tillman a parasit vion

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, presedintele Vion, Uwe Tillman si-a incetat activitatea la aceasta companie, anunta printr-un comunicat de presa gigantul jucator din sectorul mondial al carnii.

Intr-o declaratie, purtatorul de cuvant al Vion a declarat ca Tillman, care a fost presedinte si CEO al biroului executiv din 2010 a parasit afacerea pe 3 septembrie a.c. si a fost imediat inlocuit de Dirk Kloosterboer.

Formal vice-presedinte, Kloosterboer se va ocupa de implementarea accelerata si extensiva a planului de actiune care vizeaza redresarea rezultatelor si care a fost anuntat pe 15 iunie 2012.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...