Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Breaking news: tillman a parasit vion

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, presedintele Vion, Uwe Tillman si-a incetat activitatea la aceasta companie, anunta printr-un comunicat de presa gigantul jucator din sectorul mondial al carnii.

Intr-o declaratie, purtatorul de cuvant al Vion a declarat ca Tillman, care a fost presedinte si CEO al biroului executiv din 2010 a parasit afacerea pe 3 septembrie a.c. si a fost imediat inlocuit de Dirk Kloosterboer.

Formal vice-presedinte, Kloosterboer se va ocupa de implementarea accelerata si extensiva a planului de actiune care vizeaza redresarea rezultatelor si care a fost anuntat pe 15 iunie 2012.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...