Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Breaking news: tillman a parasit vion

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, presedintele Vion, Uwe Tillman si-a incetat activitatea la aceasta companie, anunta printr-un comunicat de presa gigantul jucator din sectorul mondial al carnii.

Intr-o declaratie, purtatorul de cuvant al Vion a declarat ca Tillman, care a fost presedinte si CEO al biroului executiv din 2010 a parasit afacerea pe 3 septembrie a.c. si a fost imediat inlocuit de Dirk Kloosterboer.

Formal vice-presedinte, Kloosterboer se va ocupa de implementarea accelerata si extensiva a planului de actiune care vizeaza redresarea rezultatelor si care a fost anuntat pe 15 iunie 2012.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...