Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Britanicii cresc taxele pentru carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Serviciul de Igiena a Carnii din Marea Britanie intentioneaza cresterea valorii taxelor de igiena pentru carne cu 4%, respectiv 800.000 lire in aceasta tara, daca primeste sprijinul guvernului. De asemenea, va fi introdus si un nou sistem pentru calcularea taxelor platite de companii pentru igiena carnii si a produselor din carne, in functie de timpul si costurile necesare penru inspectia carnii in cadrul companiilor din domeniu. Planurile anterioare avansate de autoritatile britanice prevedeau o majorare de 9% a costurilor suportate de companii pentru procesele de igiena si inspectie a carnii, potrivit rapoartelor oficiale.

Evoluția pieței europene a produselor din carne și a lactatelor în viitorul deceniu
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Dacă în trecut v-am prezentat previziunile Comisiei Europene referitoare la evoluția producției de lapte-materie primă și a cărnii de vită, pentru următorul deceniu, acum vă supunem atenției prognoza referitoare la evoluția consumului produselor din carne și a modificărilor care vor surveni în structura producției europene de...

De la 1 ianuarie 2021, noi reguli pe lanțul de aprovizionare cu produse agro-alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Ca urmare a evoluției de pe piața europeană agro-alimentară, Comisia Europeană va adopta măsuri de introducere a unei transparențe sporite, prin raportarea îmbunătățită a prețurilor de-a lungul lanț de aprovizionare cu alimente.   După interzicerea practicilor comerciale neloiale și îmbunătățirea...