Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Britanicii cresc taxele pentru carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Serviciul de Igiena a Carnii din Marea Britanie intentioneaza cresterea valorii taxelor de igiena pentru carne cu 4%, respectiv 800.000 lire in aceasta tara, daca primeste sprijinul guvernului. De asemenea, va fi introdus si un nou sistem pentru calcularea taxelor platite de companii pentru igiena carnii si a produselor din carne, in functie de timpul si costurile necesare penru inspectia carnii in cadrul companiilor din domeniu. Planurile anterioare avansate de autoritatile britanice prevedeau o majorare de 9% a costurilor suportate de companii pentru procesele de igiena si inspectie a carnii, potrivit rapoartelor oficiale.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...