Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bruxellesul refuza sa amane introducerea noilor plase de pescuit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Europeana a refuzat, saptamana trecuta, orice noua amanare a punerii in aplicare a noilor reglementari ce cresc marimea ochiurilor de la plasele de pescuit pentru zona Mediteranei, in pofida protestelor pescarilor greci si italieni, informeaza France Presse. Comisia Europeana a amintit ca aceasta reglementare adoptata in 2006 a beneficiat de o perioada lunga de tranzitie, pentru mai multe din dispozitiile sale.

Peste 54 la suta din stocurile de pesti din Mediterana ce au fost analizate de catre experti sunt victime ale pescuitului excesiv, o situatie considerata de Bruxelles drept alarmanta.Insa chiar si stocurile de hamsii si sardine sunt, in anumite zone, intr-o stare destul de proasta, mai spune Comisia Europeana, citand avizele stiintifice.

Saptamana trecuta, numerosi pescari greci si italieni au manifestat pentru a protesta impotriva implementarii acestei noi reglementari europene, ce trebuie sa fie aplicata in sapte state ale UE, riverane Marii Mediterane: Spania, Franta, Italia, Slovenia, Grecia, Malta si Cipru.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...