Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bucătăriile lumii: Risotto al negro di seppie

Autor: Meat MIlkjoi, 27 februarie, 2014

Reteta face parte din programul de educație culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis și Restaurantul Il Corso.

Reteta italiană a fost oferită și preparată de Restaurant Il Corso și poate fi degustată  27 februarie 2014, de la ora 19, cu 30% reducere, în cadrul restaurantului din Str. Alexandru Constantinescu nr. 1, București, sector 1 (Rondul Arcului de Triumf).

Ingrediente:160 grame de orez, 30 g ceapă, 50 ml vin alb, 5 g cerneală de sepie, 100 ml supă de peşte, 20 g unt, Pu’in ulei de măsline Arpis, Sare, piper – după gust, 200 g calamari necurăţaţi

Mod de preparare:

Ceapa se toacă mărunt şi se pune la călit în uleiul de măsline Arpis. Se adaugă orezul, vinul alb şi calamarii. Compoziţia se lasă pe foc până scade puţin, apoi se adaugă supa de peşte şi cerneala de sepie.Se amestecă în permanenţă pentru a se evita lipirea orezului. Se adaugă sare şi se lasă la fiert 12-14 minute.La final se adaugă untul.

Partenerul principal

Partenerul principal al programului de educație culinară ”50 de săptămâni în bucătăriile lumii” este brandul premium Arpis, lansat în 1992. Portofoliul de produse Arpis conține făină de mălai, făină din grâu, gris, otet balsamic, ulei de porumb, ulei de măsline etc.

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...