Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bucharest food festival la editia a iv-a

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In perioada 24-26 septembrie 2010, in Parcul Tineretului, a avut loc cea de-a patra editie a Bucharest Food Festival. Evenimentul a fost organizat de More Events si Next Level Events in parteneriat cu Primaria Capitalei si Biroul pentru Integrare Europeana al Romaniei de la Bruxelles.

Accesul la Bucharest Food Festival a fost, pentru prima data, gratuit, gratie parteneriatului incheiat de organizatori cu Primaria Capitalei, targul adunand, potrivit organizatorilor, peste 60.000 de vizitatori. Dintre producatorii de carne, la eveniment au participat compania Elit din judetul Alba si Aurora Com din Focsani. Circa 30 de alti mici producatori au comercializat produse traditionale din carne, branzeturi si dulciuri.

Festivalul si-a propus sa promoveze zestrea gastronomica a Uniunii Europene sub motto-ul Unitate prin diversitate. Astefel, in cadrul evenimentului au avut loc demonstratii culinare sustinute de Horia Virlan, gazda emisiunii Cireasa de pe tort, Chef Cezar, bucatarul sef de la hotelul Continental Bucuresti si Antonio Passarelli, bucatarul sef al emisiunii Danut SRL.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...