Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Bucharest food festival la editia a iv-a

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In perioada 24-26 septembrie 2010, in Parcul Tineretului, a avut loc cea de-a patra editie a Bucharest Food Festival. Evenimentul a fost organizat de More Events si Next Level Events in parteneriat cu Primaria Capitalei si Biroul pentru Integrare Europeana al Romaniei de la Bruxelles.

Accesul la Bucharest Food Festival a fost, pentru prima data, gratuit, gratie parteneriatului incheiat de organizatori cu Primaria Capitalei, targul adunand, potrivit organizatorilor, peste 60.000 de vizitatori. Dintre producatorii de carne, la eveniment au participat compania Elit din judetul Alba si Aurora Com din Focsani. Circa 30 de alti mici producatori au comercializat produse traditionale din carne, branzeturi si dulciuri.

Festivalul si-a propus sa promoveze zestrea gastronomica a Uniunii Europene sub motto-ul Unitate prin diversitate. Astefel, in cadrul evenimentului au avut loc demonstratii culinare sustinute de Horia Virlan, gazda emisiunii Cireasa de pe tort, Chef Cezar, bucatarul sef de la hotelul Continental Bucuresti si Antonio Passarelli, bucatarul sef al emisiunii Danut SRL.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...