Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bucharest food festival la editia a iv-a

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In perioada 24-26 septembrie 2010, in Parcul Tineretului, a avut loc cea de-a patra editie a Bucharest Food Festival. Evenimentul a fost organizat de More Events si Next Level Events in parteneriat cu Primaria Capitalei si Biroul pentru Integrare Europeana al Romaniei de la Bruxelles.

Accesul la Bucharest Food Festival a fost, pentru prima data, gratuit, gratie parteneriatului incheiat de organizatori cu Primaria Capitalei, targul adunand, potrivit organizatorilor, peste 60.000 de vizitatori. Dintre producatorii de carne, la eveniment au participat compania Elit din judetul Alba si Aurora Com din Focsani. Circa 30 de alti mici producatori au comercializat produse traditionale din carne, branzeturi si dulciuri.

Festivalul si-a propus sa promoveze zestrea gastronomica a Uniunii Europene sub motto-ul Unitate prin diversitate. Astefel, in cadrul evenimentului au avut loc demonstratii culinare sustinute de Horia Virlan, gazda emisiunii Cireasa de pe tort, Chef Cezar, bucatarul sef de la hotelul Continental Bucuresti si Antonio Passarelli, bucatarul sef al emisiunii Danut SRL.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...