Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bucharest food festival

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

A saptea editie a Bucharest Festival Food se va desfasura in Parcul Tineretului intre 22 si 25 septembrie si va veni in fata publicului pasionat de gastronomie cu produse din carne crud-uscate sau afumate, de la peste pana la pui, porc, vita sau oaie.

Vor fi prezenti producatori traditionali, dispusi sa arate vizitatorilor modul de conservare pentru mai multe sortimente de carne.

Bucharest Festival Food editia a VII-a are alocata o suprafata de 3000 de mp; 1000 mp sunt alocati prezentarii de produse din carne din intreaga lume, pe restul de 2000 mp fiind amenajata o terasa unde vor fi consumate produse prezentate la acest festival.

Asociatiile de profil vor organiza, in perioada desfasurarii evenimentului, o zi a recoltei. (TS)

EuroCommerce: Directiva UTPs protejează multinaționalele, lovind în retail, fermieri, IMM-uri și consumatori
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 17 octombrie 2018

Vorbind după votul comisiei AGRI din Parlamentul European, care a modificat regulile Directivei privind comportamentul abuziv al comercianților în relațiile cu furnizorii (UTPs)., directorul general al EuroCommerce, Christian Verschueren, a avertizat că dezbaterea și votul în Parlament au determinat o ”vânătoare de vrăjitoare”,...

A avut loc a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 octombrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală, a organizat în perioada 11-12 octombrie 2018, la Gura Humorului cea de-a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER (GLL), cu tematica: Infrastructură socială și cooperare - sM 19.3.   La eveniment au participat experți...