Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bucharest food festival

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

A saptea editie a Bucharest Festival Food se va desfasura in Parcul Tineretului intre 22 si 25 septembrie si va veni in fata publicului pasionat de gastronomie cu produse din carne crud-uscate sau afumate, de la peste pana la pui, porc, vita sau oaie.

Vor fi prezenti producatori traditionali, dispusi sa arate vizitatorilor modul de conservare pentru mai multe sortimente de carne.

Bucharest Festival Food editia a VII-a are alocata o suprafata de 3000 de mp; 1000 mp sunt alocati prezentarii de produse din carne din intreaga lume, pe restul de 2000 mp fiind amenajata o terasa unde vor fi consumate produse prezentate la acest festival.

Asociatiile de profil vor organiza, in perioada desfasurarii evenimentului, o zi a recoltei. (TS)

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...