Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bucharest food festival

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

A saptea editie a Bucharest Festival Food se va desfasura in Parcul Tineretului intre 22 si 25 septembrie si va veni in fata publicului pasionat de gastronomie cu produse din carne crud-uscate sau afumate, de la peste pana la pui, porc, vita sau oaie.

Vor fi prezenti producatori traditionali, dispusi sa arate vizitatorilor modul de conservare pentru mai multe sortimente de carne.

Bucharest Festival Food editia a VII-a are alocata o suprafata de 3000 de mp; 1000 mp sunt alocati prezentarii de produse din carne din intreaga lume, pe restul de 2000 mp fiind amenajata o terasa unde vor fi consumate produse prezentate la acest festival.

Asociatiile de profil vor organiza, in perioada desfasurarii evenimentului, o zi a recoltei. (TS)

Lucrătura UE la linguriCA-CAlității
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 25 mai 2018

Zilele trecute, redacția noastră a primit din partea Comisiei de Agricultură a Parlamentului European Declarația în care detaliază principiile după care va fi construit noul exercițiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2021-2027.   Tema este amplă și, până la momentul adoptării noii Strategii Agricole Comune,...

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...