Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bucureștenii pot face din nou cumpărături în Piața Chilia Veche din Sectorul 6

Autor: Meat MIlkjoi, 31 iulie, 2014

Vineri, 1 august 2014, la ora 10.00, va avea loc redeschiderea Pieței Chilia Veche, după finalizarea lucrărilor de modernizare, demarate în luna februarie a.c.

Suprafața amenajată este de 900 mp. În incinta pieței sunt amplasate 14 spații comerciale pentru desfacerea produselor agroalimentare (lactate, carne, pește etc.) și 100 de tarabe destinate exclusiv persoanelor care dețin certificate de producător, vizate pe trimestrul în curs. Piața este dotată cu utilități și climatizare, oferind condiții civilizate și moderne atât pentru cumpărători, cât și pentru comercianți.

Investiția totală se ridică la aproximativ 1.000.000 euro, costurile lucrărilor fiind suportate de către SC Data Techno Garden SRL, parte a contractului de asociere în participațiune încheiat cu Administrația Piețelor Sector 6.

La încetarea contractului, Piața Chilia Veche va rămâne în administrarea autorității locale. Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment sunt așteptați vineri, 1 august, începând cu orele 09.45, în fața Pieței Chilia Veche din Sectorul 6.

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...