Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În București și Ilfov, Mega Image folosește doar energie verde

Autor: Meat MIlkmarți, 29 aprilie, 2014

(Comunicat) Mega Image utilizeaza numai energie care provine din surse regenerabile in toate magazinele sale din Bucuresti si Ilfov, care reprezinta cea mai mare parte a unitatilor lantului de magazine controlat de grupul belgian Delhaize. Energia verde este achizitionata de la Enel.

Xavier Piesvaux, director general Mega Image Romania, declara: “In anul 2012, am facut primul pas in utilizarea energiei verzi in magazinele noastre, Mega Image fiind in acel moment primul lant de supermarket-uri din Romania care a investit in aceasta directie. In prezent, am reusit sa ne atingem obiectivul de a creste la maxim procentul de energie verde utilizat, iar acest rezultat demonstreaza angajamentul companiei noastre de a investi permanent in dezvoltarea sustenabila, in special in directia protectiei mediului.

Suntem parte din comunitatea in care ne desfasuram activitatea si vom continua sa investim in actiuni care contribuie la mentinerea unui aer mai curat si un mediu mai putin poluat,”

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...