Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bulgaria, pentru prima data la salonul international pentru agricultura

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Bulgaria i-a ispitit pe partenerii francezi cu trandafiri, vin si branza la Salonul International pentru Agricultura 'SIA 2011', anunta Agerpres. Standul Bulgariei, care participa pentru prima data la acest salon,a reprezentat cele mai puternice companii bulgaresti in domeniul carnii, lactatelor, vinului, mierii si cosmeticelor, in special uleiuri eterice din trandafiri.

Ministrul bulgar al agriculturii, Miroslav Naidenov, a fost provocator cand a declarat, inaugurand sambata standul, ca Bulgaria are o pozitie foarte buna pentru a atrage atentia oamenilor de afaceri tocmai in domenii cum ar fi cosmeticele, vinurile si lactatele, in care Franta este in mod traditional puternica. In acelasi timp, Naidenov a subliniat faptul ca Bulgaria trebuie sa depuna mai multe eforturi pentru a-si dezvolta potentialul in sectorul agricol, care a fost neglijat in anii precedenti.

Salonul International pentru Agricultura de la Paris este unul din targurile cu cel mai inalt profil in domeniu din lume. Anul acesta a fost organizat in cadrul centrului expozitional de la Porte de Versailles si s-a desfasurat in perioada 19-27 februarie. La deschidere a participat si presedintele tarii gazda, Nicolas Sarkozy, alaturi de reprezentanti guvernamentali straini si locali.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...