Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Bulgaria, pentru prima data la salonul international pentru agricultura

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Bulgaria i-a ispitit pe partenerii francezi cu trandafiri, vin si branza la Salonul International pentru Agricultura 'SIA 2011', anunta Agerpres. Standul Bulgariei, care participa pentru prima data la acest salon,a reprezentat cele mai puternice companii bulgaresti in domeniul carnii, lactatelor, vinului, mierii si cosmeticelor, in special uleiuri eterice din trandafiri.

Ministrul bulgar al agriculturii, Miroslav Naidenov, a fost provocator cand a declarat, inaugurand sambata standul, ca Bulgaria are o pozitie foarte buna pentru a atrage atentia oamenilor de afaceri tocmai in domenii cum ar fi cosmeticele, vinurile si lactatele, in care Franta este in mod traditional puternica. In acelasi timp, Naidenov a subliniat faptul ca Bulgaria trebuie sa depuna mai multe eforturi pentru a-si dezvolta potentialul in sectorul agricol, care a fost neglijat in anii precedenti.

Salonul International pentru Agricultura de la Paris este unul din targurile cu cel mai inalt profil in domeniu din lume. Anul acesta a fost organizat in cadrul centrului expozitional de la Porte de Versailles si s-a desfasurat in perioada 19-27 februarie. La deschidere a participat si presedintele tarii gazda, Nicolas Sarkozy, alaturi de reprezentanti guvernamentali straini si locali.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...