Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bunătăți din Moldova, în curtea MADR

Autor: Meat MIlkluni, 21 iulie, 2014

(Agerpres) Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a organizat în week-end-ul trecut un alt târg al producătorilor de produse tradiționale şi ecologice.

La evenimentul intitulat ‘Moldova lui Ştefan în Bucureşti, obiceiuri şi tradiţii strămoşeşti!’ cu preponderență din zona Moldovei, şi-au promovat produsele din carne și lapte din regiunea Covurluiului, păstrăv afumat în cobză de brad Doftana, produse din carne din zona Pleșcoi, pâine tradițională bătută pe vatră din Ardeal, brânzeturi de la Bran, miere, brânzeturi și produse lactate din zona Vlăsinești, județul Botoșani.

Au mai fost prezentate și comercializate produse lactate proaspete și din carne din comuna Șipote, județul Iași — cârnați tradiționali de Șipote, salam de casă de Dancu, pastramă de vită de Dancu, cotlet de porc afumat, pastramă de porc afumată de Dancu etc.

Producătorii din Suceava au venit cu chișcă Baciu, mușchi haiducesc Baciu, cârnați boierești Baciu, costiță hițuită Baciu, mușchi copt în jar Baciu, jambon țărănesc Baciu, tobă Baciu, cozonac Bujor și suc natural de mere. (Foto: AgriNews)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...