Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

„bunatatile traditionale de la angst” rasplatite cu „trofeul calitatii”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Targurile si expozitiile reprezinta o modalitate eficienta de promovare a produselor pe piata. Avand o istorie de participare la targurile si expozitiile anterioare, Angst a incantat gusturile vizitatorilor de la Anuga – Koln dar si a celor de la Salonul International Fabrica de Carne din cadrul Targului Alimenta-2011. Pentru cei care nu au renuntat sa creada in calitate si traditionalitate, experienta dobandita in cei peste 20 de ani de productie ne-a permis, sa venim in intampinarea variatelor gusturi, cu intreaga gama de produse traditionale. Rolul principal l-a jucat Salamul de Sibiu fabricat la Sinaia, cu o traditie de peste 100 de ani.

Si cum reusita se ascunde in detalii, la conceperea standului am schitat in stil traditional romanesc modelul unei case taranesti, decorate cu obiecte de artizanat si vesminte de port popular.

Targul Anuga din perioada 08 – 12 oct ne-a oferit ocazia unui amplu program de schimb profesional, aspecte legate de dezvoltarea produsului inspirat de tendintele de consum din Europa. Mii de vizitatori au avut posibilitatea sa guste din delicioasele Bunatati traditionale de la Angst. Preparatele noastre au fost foarte apreciate iar in cel mai scurt timp speram sa ajunga si pe mesele celor prezenti la expozitie. In urma Targului de la Anuga suntem in discutii avansate cu parteneri din: Cehia, Macedonia, Austria, Spania, Liban, Polonia, Cipru.

De asemenea, am fost onorati sa fim partenerii oficiali ai Salonului International Fabrica de Carne din cadrul Targului Alimenta-2011 in perioada 19 – 23 oct, una dintre cele mai prestigioase manifestari expozitionale anuale, din domeniul industriei alimentare din tara noastra.

Participarea Angst la Salonul International Fabrica de Carne, din cadrul Targului Alimenta 2011 a fost rasplatita cu TROFEUL CALITATII conferit de agentia infoALIMENT si revista Fabrica de Carne.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...