Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

„bunatatile traditionale de la angst” rasplatite cu „trofeul calitatii”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Targurile si expozitiile reprezinta o modalitate eficienta de promovare a produselor pe piata. Avand o istorie de participare la targurile si expozitiile anterioare, Angst a incantat gusturile vizitatorilor de la Anuga – Koln dar si a celor de la Salonul International Fabrica de Carne din cadrul Targului Alimenta-2011. Pentru cei care nu au renuntat sa creada in calitate si traditionalitate, experienta dobandita in cei peste 20 de ani de productie ne-a permis, sa venim in intampinarea variatelor gusturi, cu intreaga gama de produse traditionale. Rolul principal l-a jucat Salamul de Sibiu fabricat la Sinaia, cu o traditie de peste 100 de ani.

Si cum reusita se ascunde in detalii, la conceperea standului am schitat in stil traditional romanesc modelul unei case taranesti, decorate cu obiecte de artizanat si vesminte de port popular.

Targul Anuga din perioada 08 – 12 oct ne-a oferit ocazia unui amplu program de schimb profesional, aspecte legate de dezvoltarea produsului inspirat de tendintele de consum din Europa. Mii de vizitatori au avut posibilitatea sa guste din delicioasele Bunatati traditionale de la Angst. Preparatele noastre au fost foarte apreciate iar in cel mai scurt timp speram sa ajunga si pe mesele celor prezenti la expozitie. In urma Targului de la Anuga suntem in discutii avansate cu parteneri din: Cehia, Macedonia, Austria, Spania, Liban, Polonia, Cipru.

De asemenea, am fost onorati sa fim partenerii oficiali ai Salonului International Fabrica de Carne din cadrul Targului Alimenta-2011 in perioada 19 – 23 oct, una dintre cele mai prestigioase manifestari expozitionale anuale, din domeniul industriei alimentare din tara noastra.

Participarea Angst la Salonul International Fabrica de Carne, din cadrul Targului Alimenta 2011 a fost rasplatita cu TROFEUL CALITATII conferit de agentia infoALIMENT si revista Fabrica de Carne.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...