Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

„bunatatile traditionale de la angst” rasplatite cu „trofeul calitatii”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Targurile si expozitiile reprezinta o modalitate eficienta de promovare a produselor pe piata. Avand o istorie de participare la targurile si expozitiile anterioare, Angst a incantat gusturile vizitatorilor de la Anuga – Koln dar si a celor de la Salonul International Fabrica de Carne din cadrul Targului Alimenta-2011. Pentru cei care nu au renuntat sa creada in calitate si traditionalitate, experienta dobandita in cei peste 20 de ani de productie ne-a permis, sa venim in intampinarea variatelor gusturi, cu intreaga gama de produse traditionale. Rolul principal l-a jucat Salamul de Sibiu fabricat la Sinaia, cu o traditie de peste 100 de ani.

Si cum reusita se ascunde in detalii, la conceperea standului am schitat in stil traditional romanesc modelul unei case taranesti, decorate cu obiecte de artizanat si vesminte de port popular.

Targul Anuga din perioada 08 – 12 oct ne-a oferit ocazia unui amplu program de schimb profesional, aspecte legate de dezvoltarea produsului inspirat de tendintele de consum din Europa. Mii de vizitatori au avut posibilitatea sa guste din delicioasele Bunatati traditionale de la Angst. Preparatele noastre au fost foarte apreciate iar in cel mai scurt timp speram sa ajunga si pe mesele celor prezenti la expozitie. In urma Targului de la Anuga suntem in discutii avansate cu parteneri din: Cehia, Macedonia, Austria, Spania, Liban, Polonia, Cipru.

De asemenea, am fost onorati sa fim partenerii oficiali ai Salonului International Fabrica de Carne din cadrul Targului Alimenta-2011 in perioada 19 – 23 oct, una dintre cele mai prestigioase manifestari expozitionale anuale, din domeniul industriei alimentare din tara noastra.

Participarea Angst la Salonul International Fabrica de Carne, din cadrul Targului Alimenta 2011 a fost rasplatita cu TROFEUL CALITATII conferit de agentia infoALIMENT si revista Fabrica de Carne.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...