Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Burger king pleaca din romania, subway ii ia locul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Americanii de la Subway, care detin cel mai extins lant de restaurante din lume, cu peste 37.000 de restaurante in 100 de tari la nivel mondial, vor mai deschide in perioada urmatoare patru noi unitati in Romania, urmand a ajunge la sapte, informeaza Ziarul Financiar.

Subway a intrat pe piata locala la inceputul lunii aprilie a acestui an cu o unitate in apropiere de Piata Victoriei din Capitala, intr-o perioada in care reteaua Burger King incepuse sa inchida toate restaurantele de tip fast-food din Romania.

In urmatoarele luni urmeaza a mai fi deschise alte doua unitati Subway in Bucuresti, una in mallul Sun Plaza si o alta in cladirea de birouri BOC din cadrul proiectului UpGround din Pipera.

Proiectul UpGround cuprinde unul dintre cele mai mari ansambluri rezidentiale noi din Bucuresti, format din doua blocuri cu peste 600 de apartamente, precum si doua cladiri de birouri care au printre chiriasi companii precum GFK, Intel, Banca Romaneasca, Bancpost sau Raiffeisen Bank.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...