Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Burger king pleaca din romania, subway ii ia locul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Americanii de la Subway, care detin cel mai extins lant de restaurante din lume, cu peste 37.000 de restaurante in 100 de tari la nivel mondial, vor mai deschide in perioada urmatoare patru noi unitati in Romania, urmand a ajunge la sapte, informeaza Ziarul Financiar.

Subway a intrat pe piata locala la inceputul lunii aprilie a acestui an cu o unitate in apropiere de Piata Victoriei din Capitala, intr-o perioada in care reteaua Burger King incepuse sa inchida toate restaurantele de tip fast-food din Romania.

In urmatoarele luni urmeaza a mai fi deschise alte doua unitati Subway in Bucuresti, una in mallul Sun Plaza si o alta in cladirea de birouri BOC din cadrul proiectului UpGround din Pipera.

Proiectul UpGround cuprinde unul dintre cele mai mari ansambluri rezidentiale noi din Bucuresti, format din doua blocuri cu peste 600 de apartamente, precum si doua cladiri de birouri care au printre chiriasi companii precum GFK, Intel, Banca Romaneasca, Bancpost sau Raiffeisen Bank.

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...