Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Burger king pleaca din romania, subway ii ia locul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Americanii de la Subway, care detin cel mai extins lant de restaurante din lume, cu peste 37.000 de restaurante in 100 de tari la nivel mondial, vor mai deschide in perioada urmatoare patru noi unitati in Romania, urmand a ajunge la sapte, informeaza Ziarul Financiar.

Subway a intrat pe piata locala la inceputul lunii aprilie a acestui an cu o unitate in apropiere de Piata Victoriei din Capitala, intr-o perioada in care reteaua Burger King incepuse sa inchida toate restaurantele de tip fast-food din Romania.

In urmatoarele luni urmeaza a mai fi deschise alte doua unitati Subway in Bucuresti, una in mallul Sun Plaza si o alta in cladirea de birouri BOC din cadrul proiectului UpGround din Pipera.

Proiectul UpGround cuprinde unul dintre cele mai mari ansambluri rezidentiale noi din Bucuresti, format din doua blocuri cu peste 600 de apartamente, precum si doua cladiri de birouri care au printre chiriasi companii precum GFK, Intel, Banca Romaneasca, Bancpost sau Raiffeisen Bank.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...