Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Burger king pleaca din romania, subway ii ia locul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Americanii de la Subway, care detin cel mai extins lant de restaurante din lume, cu peste 37.000 de restaurante in 100 de tari la nivel mondial, vor mai deschide in perioada urmatoare patru noi unitati in Romania, urmand a ajunge la sapte, informeaza Ziarul Financiar.

Subway a intrat pe piata locala la inceputul lunii aprilie a acestui an cu o unitate in apropiere de Piata Victoriei din Capitala, intr-o perioada in care reteaua Burger King incepuse sa inchida toate restaurantele de tip fast-food din Romania.

In urmatoarele luni urmeaza a mai fi deschise alte doua unitati Subway in Bucuresti, una in mallul Sun Plaza si o alta in cladirea de birouri BOC din cadrul proiectului UpGround din Pipera.

Proiectul UpGround cuprinde unul dintre cele mai mari ansambluri rezidentiale noi din Bucuresti, format din doua blocuri cu peste 600 de apartamente, precum si doua cladiri de birouri care au printre chiriasi companii precum GFK, Intel, Banca Romaneasca, Bancpost sau Raiffeisen Bank.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...