Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bursa de peste de la tulcea: doar online

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Investitia anuntata cu ani in urma de realizare la Tulcea a unei burse a pestelui ramane de actualitate doar in spatiul virtual, informeaza Recolta.eu.

Bursa de peste va fi electronica. Va presupune existenta la sediul Administratiei RBDD a unei centrale, cu servere si operatori care va fi interfata intre comercianti si cumparatori, a declarat guvernatorul Edward Bratfanof, potrivit Agerpres.

Acesta a mentionat ca proiectul este in continuare discutat la nivelul autoritatilor centrale si ca realizarea unei burse electronice a pestelui va conduce la scaderea investitiei anuntata initial.

Proiectul va costa doar cateva milioane de euro si se va putea realiza prin Programul Operational de Pescuit. Nu se ia in calcul si transportul cantitatilor de peste comercializate prin intermediul bursei. Mai sunt burse electronice de peste in lume, dar acolo investitia este gestionata de pescari. In cazul nostru, este posibil ca bursa sa fie gestionata de Administratia RBDD, a precizat guvernatorul Bratfanof.
Investitia initiala fusese estimata la 20 milioane euro si presupunea realizarea unei cladiri la Tulcea si a 15 puncte de colectare de peste in Delta.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...