Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bursa de peste de la tulcea: doar online

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Investitia anuntata cu ani in urma de realizare la Tulcea a unei burse a pestelui ramane de actualitate doar in spatiul virtual, informeaza Recolta.eu.

Bursa de peste va fi electronica. Va presupune existenta la sediul Administratiei RBDD a unei centrale, cu servere si operatori care va fi interfata intre comercianti si cumparatori, a declarat guvernatorul Edward Bratfanof, potrivit Agerpres.

Acesta a mentionat ca proiectul este in continuare discutat la nivelul autoritatilor centrale si ca realizarea unei burse electronice a pestelui va conduce la scaderea investitiei anuntata initial.

Proiectul va costa doar cateva milioane de euro si se va putea realiza prin Programul Operational de Pescuit. Nu se ia in calcul si transportul cantitatilor de peste comercializate prin intermediul bursei. Mai sunt burse electronice de peste in lume, dar acolo investitia este gestionata de pescari. In cazul nostru, este posibil ca bursa sa fie gestionata de Administratia RBDD, a precizat guvernatorul Bratfanof.
Investitia initiala fusese estimata la 20 milioane euro si presupunea realizarea unei cladiri la Tulcea si a 15 puncte de colectare de peste in Delta.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...