Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bursa de peste va fi inaugurata in 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform agroinfo.ro, care citeaza Agerpres, Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA) a finalizat studiul de fezabilitate, urmand ca saptamana viitoare sa fie organizata licitatia pentru proiectare si executie a Bursei de peste la Tulcea, investitie de 14 milioane de euro, a declarat Marian Manaila, presedinte ANPA.

Prin aceasta investitie vom ajuta atat pescarii autorizati pentru a-si putea vinde pestele, va exista un control fiscal, iar autoritatile vor avea informatii privind cantitatile de peste capturate, a spus presedintele ANPA.

In acelasi timp, Agentia pregateste constructia unui port pescaresc la Midia (sud-estul Romaniei), in valoare de 10 milioane de euro, cu finantare prin Programul Operational pentru Pescuit (POP) 2007 – 2013.

Romania beneficiaza, pana in 2013, de peste 307,618 milioane euro prin POP pentru finantarea investitiilor in domeniul pescuitului, acvaculturii si procesarii, din care 230,714 milioane euro reprezinta asistenta UE prin Fondul European pentru Pescuit (FEP), iar diferenta este asigurata din bugetul national.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...