Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Bursa de peste va fi inaugurata in 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform agroinfo.ro, care citeaza Agerpres, Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA) a finalizat studiul de fezabilitate, urmand ca saptamana viitoare sa fie organizata licitatia pentru proiectare si executie a Bursei de peste la Tulcea, investitie de 14 milioane de euro, a declarat Marian Manaila, presedinte ANPA.

Prin aceasta investitie vom ajuta atat pescarii autorizati pentru a-si putea vinde pestele, va exista un control fiscal, iar autoritatile vor avea informatii privind cantitatile de peste capturate, a spus presedintele ANPA.

In acelasi timp, Agentia pregateste constructia unui port pescaresc la Midia (sud-estul Romaniei), in valoare de 10 milioane de euro, cu finantare prin Programul Operational pentru Pescuit (POP) 2007 – 2013.

Romania beneficiaza, pana in 2013, de peste 307,618 milioane euro prin POP pentru finantarea investitiilor in domeniul pescuitului, acvaculturii si procesarii, din care 230,714 milioane euro reprezinta asistenta UE prin Fondul European pentru Pescuit (FEP), iar diferenta este asigurata din bugetul national.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...