Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Bursa de peste va fi inaugurata in 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform agroinfo.ro, care citeaza Agerpres, Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA) a finalizat studiul de fezabilitate, urmand ca saptamana viitoare sa fie organizata licitatia pentru proiectare si executie a Bursei de peste la Tulcea, investitie de 14 milioane de euro, a declarat Marian Manaila, presedinte ANPA.

Prin aceasta investitie vom ajuta atat pescarii autorizati pentru a-si putea vinde pestele, va exista un control fiscal, iar autoritatile vor avea informatii privind cantitatile de peste capturate, a spus presedintele ANPA.

In acelasi timp, Agentia pregateste constructia unui port pescaresc la Midia (sud-estul Romaniei), in valoare de 10 milioane de euro, cu finantare prin Programul Operational pentru Pescuit (POP) 2007 – 2013.

Romania beneficiaza, pana in 2013, de peste 307,618 milioane euro prin POP pentru finantarea investitiilor in domeniul pescuitului, acvaculturii si procesarii, din care 230,714 milioane euro reprezinta asistenta UE prin Fondul European pentru Pescuit (FEP), iar diferenta este asigurata din bugetul national.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...