Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Buzau: directia silvica a scos la vanzare 3 tone de carne de vanat catre procesatorii din industria carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directia Silvica Buzau organizeaza luni, 23 iulie, o selectie oferte de prêt carne vanat pentru valorificarea cantitatii de tone carcasa vanat, estimata a se obtine in sezonul de vanatoare 2012/2013, informeaza Recolta.eu.

Companiile procesatoare interesate trebuie sa depuna pana cel tarziu luni la ora 09.00 oferta financiara exprimata in lei / kg, TVA inclus, intocmita in concordanta cu precizarile din caietul de sarcini. Ofertele vor fi depuse in plic inchis la secretariatul Directiei Silvice Buzau din str. Maresal Averescu, nr. 5, Buzau.

Pe plic se va mentiona obligatoriu oferta de pret carne vanat. Plicurile vor fi deschise luni la ora 10,00 si va fi desemnata castigatoare oferta cea mai convenabila din punct de vedere al pretului.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la secretariatul Directiei Silvice Buzau.

Amanunte pot fi obtinute la telefon 0238 / 723857, 723858 si 0730 / 653590.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...