Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Buzau: directia silvica a scos la vanzare 3 tone de carne de vanat catre procesatorii din industria carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directia Silvica Buzau organizeaza luni, 23 iulie, o selectie oferte de prêt carne vanat pentru valorificarea cantitatii de tone carcasa vanat, estimata a se obtine in sezonul de vanatoare 2012/2013, informeaza Recolta.eu.

Companiile procesatoare interesate trebuie sa depuna pana cel tarziu luni la ora 09.00 oferta financiara exprimata in lei / kg, TVA inclus, intocmita in concordanta cu precizarile din caietul de sarcini. Ofertele vor fi depuse in plic inchis la secretariatul Directiei Silvice Buzau din str. Maresal Averescu, nr. 5, Buzau.

Pe plic se va mentiona obligatoriu oferta de pret carne vanat. Plicurile vor fi deschise luni la ora 10,00 si va fi desemnata castigatoare oferta cea mai convenabila din punct de vedere al pretului.

Caietul de sarcini poate fi ridicat de la secretariatul Directiei Silvice Buzau.

Amanunte pot fi obtinute la telefon 0238 / 723857, 723858 si 0730 / 653590.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...