Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Buzoienii, neinteresati de bunastarea porcinelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum relateaza recolta.eu, la APIA Buzau, doar 7 fermieri au depus cereri in cadrul Masurii 215 – plati privind bunastarea animalelor – porcine.

Pot beneficia de platile acordate pe aceasta masura exploatatiile comerciale din sectorul de crestere a porcinelor autorizate sanitar-veterinar si exploatatiile comerciale de tip A specifice sectorului de crestere a porcinelor.

Beneficiarii trebuie sa isi asume voluntar angajamente in favoarea bunastarii animalelor, pentru a deveni eligibili in cadrul acestei masuri.

Acestia pot accesa sase pachete anuale pentru porci grasi, scrofite si scroafe, valoarea anuala a unui angajament variind intre 99 si 275 euro.

Pentru a primi acesti bani, beneficiarii trebuie sa respecte standardele de eco-conditionalitate (SMR) aplicabile terenurilor agricole apartinind fermei si activitatilor agricole desfasurate la nivelul fermei.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...