Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

C.e. incearca sa evite suspendarea platilor pe programul pentru pescuit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Europeana (CE) incearca sa evite suspendarea platilor pe Programul Operational pentru Pescuit (POP), daca autoritatile romane iau masurile necesare, a declarat comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos, intr-o conferinta de presa.

La ora actuala nu exista o suspendare a platilor pe Programul Operational pentru Pescuit, ci un program pe care autoritatile romane trebuie sa il puna in aplicare in urmatoarele saptamani, mai ales in ceea ce priveste proiectele pe care s-au facut anumite plati incorecte.

De asemenea, vor trebui recuperati banii care au fost gresit platiti pe aceste proiecte si vor trebui luate masuri pentru intarirea eficientei controalelor pentru a evita ca in viitor sa se mai intample astfel de situatii la scara larga, a spus comisarul european.

Ciolos sustine ca CE spera ca aceasta decizie de suspendare a platilor sa fie evitata deoarece a transmis in mai multe randuri masurile pe care ar trebui sa le ia autoritatile romane. M-am asigurat din discutiile avute cu ministrul Agriculturii ca astfel de situatii vor fi evitate, a adaugat comisarul european.

Recent, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin a cerut demisia conducerii AM-POP, respectiv a directorului general Cristian Apostol si directorului adjunct, Marisanda Paraianu, activitatea la AM-POP fiind in sarcina consilierilor si a secretarului de stat implicat direct in remedierea deficientelor.
Sursa: Agerpres

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...