Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

C.e. incearca sa evite suspendarea platilor pe programul pentru pescuit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Europeana (CE) incearca sa evite suspendarea platilor pe Programul Operational pentru Pescuit (POP), daca autoritatile romane iau masurile necesare, a declarat comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos, intr-o conferinta de presa.

La ora actuala nu exista o suspendare a platilor pe Programul Operational pentru Pescuit, ci un program pe care autoritatile romane trebuie sa il puna in aplicare in urmatoarele saptamani, mai ales in ceea ce priveste proiectele pe care s-au facut anumite plati incorecte.

De asemenea, vor trebui recuperati banii care au fost gresit platiti pe aceste proiecte si vor trebui luate masuri pentru intarirea eficientei controalelor pentru a evita ca in viitor sa se mai intample astfel de situatii la scara larga, a spus comisarul european.

Ciolos sustine ca CE spera ca aceasta decizie de suspendare a platilor sa fie evitata deoarece a transmis in mai multe randuri masurile pe care ar trebui sa le ia autoritatile romane. M-am asigurat din discutiile avute cu ministrul Agriculturii ca astfel de situatii vor fi evitate, a adaugat comisarul european.

Recent, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin a cerut demisia conducerii AM-POP, respectiv a directorului general Cristian Apostol si directorului adjunct, Marisanda Paraianu, activitatea la AM-POP fiind in sarcina consilierilor si a secretarului de stat implicat direct in remedierea deficientelor.
Sursa: Agerpres

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...