Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

C.e. incearca sa evite suspendarea platilor pe programul pentru pescuit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Europeana (CE) incearca sa evite suspendarea platilor pe Programul Operational pentru Pescuit (POP), daca autoritatile romane iau masurile necesare, a declarat comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos, intr-o conferinta de presa.

La ora actuala nu exista o suspendare a platilor pe Programul Operational pentru Pescuit, ci un program pe care autoritatile romane trebuie sa il puna in aplicare in urmatoarele saptamani, mai ales in ceea ce priveste proiectele pe care s-au facut anumite plati incorecte.

De asemenea, vor trebui recuperati banii care au fost gresit platiti pe aceste proiecte si vor trebui luate masuri pentru intarirea eficientei controalelor pentru a evita ca in viitor sa se mai intample astfel de situatii la scara larga, a spus comisarul european.

Ciolos sustine ca CE spera ca aceasta decizie de suspendare a platilor sa fie evitata deoarece a transmis in mai multe randuri masurile pe care ar trebui sa le ia autoritatile romane. M-am asigurat din discutiile avute cu ministrul Agriculturii ca astfel de situatii vor fi evitate, a adaugat comisarul european.

Recent, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin a cerut demisia conducerii AM-POP, respectiv a directorului general Cristian Apostol si directorului adjunct, Marisanda Paraianu, activitatea la AM-POP fiind in sarcina consilierilor si a secretarului de stat implicat direct in remedierea deficientelor.
Sursa: Agerpres

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...