Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cadavre de porci lasate pe camp, in judetul braila

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentantii DSVSA Barila au gasit, la iesirea din municipiului Braila spre localitatea Baldovinesti, la circa 30 de metri de sosea, 16 cadavre de porci, cu varste si dimensiuni diferite, de aproximativ 5 kilograme pana la aproximativ 30 de kilograme, in stare de putrefactie, scrie presa locala. De asemenea la fata locului s-au mai gasit doi saci din rafie care contineau cadavre de porci.

Comisarii de la mediu au mai constatat ca la unii dintre porci cu dimensiuni mai mari, lipseau membrele posterioare. Animalele nu erau marcate, nu aveau crotalii, astfel ca nu au putut stabili provenienta acestora.

Primaria comunei Vadeni s-a ocupat de colectarea si eliminarea cadavrelor. Autoritatile locale continua cercetarile in acest caz.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...