Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cadavre de porci lasate pe camp, in judetul braila

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentantii DSVSA Barila au gasit, la iesirea din municipiului Braila spre localitatea Baldovinesti, la circa 30 de metri de sosea, 16 cadavre de porci, cu varste si dimensiuni diferite, de aproximativ 5 kilograme pana la aproximativ 30 de kilograme, in stare de putrefactie, scrie presa locala. De asemenea la fata locului s-au mai gasit doi saci din rafie care contineau cadavre de porci.

Comisarii de la mediu au mai constatat ca la unii dintre porci cu dimensiuni mai mari, lipseau membrele posterioare. Animalele nu erau marcate, nu aveau crotalii, astfel ca nu au putut stabili provenienta acestora.

Primaria comunei Vadeni s-a ocupat de colectarea si eliminarea cadavrelor. Autoritatile locale continua cercetarile in acest caz.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...