Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cadavre de porci lasate pe camp, in judetul braila

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentantii DSVSA Barila au gasit, la iesirea din municipiului Braila spre localitatea Baldovinesti, la circa 30 de metri de sosea, 16 cadavre de porci, cu varste si dimensiuni diferite, de aproximativ 5 kilograme pana la aproximativ 30 de kilograme, in stare de putrefactie, scrie presa locala. De asemenea la fata locului s-au mai gasit doi saci din rafie care contineau cadavre de porci.

Comisarii de la mediu au mai constatat ca la unii dintre porci cu dimensiuni mai mari, lipseau membrele posterioare. Animalele nu erau marcate, nu aveau crotalii, astfel ca nu au putut stabili provenienta acestora.

Primaria comunei Vadeni s-a ocupat de colectarea si eliminarea cadavrelor. Autoritatile locale continua cercetarile in acest caz.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...