Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Calitatea romaneasca premiata la Frankfurt in 2007

Autor: Meat MIlkluni, 28 ianuarie, 2013

61.500 de vizitatori au avut ocazia, in cadrul Targului International de la
Frankfurt, sa afle noul trend din industria carnii, sa deguste noile produse si preparate din carne, sa schimbe opinii si sa descopere noi posibilitati de afaceri.

Alaturi de competitori puternici si cu traditie in productia preparatelor de carne, din tari ca Austria, Japonia, Elvetia, Rusia, Germania, Norvegia, Romania a fost reprezentata si prin societatea SERGIANA PRODIMPEX, cu marca SERGIANA POIANA MARULUI – ce se impune ca semn de identitate a calitatii in domeniul alimentatiei publice.

Sergiana

Produsele oferite sub marca Sergiana respecta retetele traditionale ardelenesti si au un gust prin care consumatorul poate aprecia calitatea premium, garantata de reteta originala. Desi mentalitatea cumparatorului roman mai poate fi influentata inca de principiul „daca e romanesc, e calitate slaba” SERGIANA POIANA MARULUI detine dovada de necontestat ca produsele fabricate sub aceasta marca raspund celor mai exigente cerinte internationale.

Pentru ca in lumea „bunului gust” calitatea si sanatatea sunt atributele care se potrivesc produselor Sergiana, suncile crud uscate au primit trei medalii – doua de aur si una de argint, iar doua salamuri crud-uscate alaturi de inca un sortiment de sunca au impartit alte trei medalii: aur, argint si bronz, in cadrul aceluiasi Targ de la Frankfurt.

Succesul SERGIANA POIANA MARULUI certifica inca o data ca, in Romania, exista pasiune pentru impletirea traditiei romanesti cu o calitate net superioara multor produse similare internationale; din acest motiv marca are ca imagine un taur care „respira” forta in productia preparatelor din carne.

Dincolo de cerintele consumatorilor, retetele originale asigura produselor o varietate larga de sortimente, pentru orice ocazie si pentru orice moment al zilei.

Într-adevar, in, ceea ce priveste calitatea, nu se poate spune decat „de gustibus non est disputandum” marca SERGIANA reusind sa schimbe intelesul dictonului atat de bine cunoscut intr-un altul: bunul gust al produselor nu mai poate fi comentat!

Baroncini, succes garantat la Indagra 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 1 noiembrie 2018

Ca de fiecare dată, prezența companiei Baroncini la târgul indagra reprezintă un succes garantat, standulul fiind vizitat de numeroși oameni de afacerii cu interese în procesarea cărnii, atrași de ultimele noutăți.   La fel ca anul trecut sistemul de protecție al pardoselelor, singurul din lume care este oferit beneficiarilor...

Impactul tratamentului HP asupra componentelor din lapte
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 2 august 2018

Se cunoaște că tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui determină o calitate nutrițională mai scăzută a produsului final, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă au fost dezvoltate mai multe tehnologii non-termice de procesare, inclusiv presiunea hidrostatică...