Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Calitatea și igiena cărnii, discutate la Conferința EBLEX

Autor: Meat MIlkvineri, 7 februarie, 2014

Reglementări referitoare la calitatea și igiena cărnii vor fi în centrul atenției la EBLEX Processor Conference, informează The Meat Site.

Directorul departamentului de știință în domeniul cărnii de la Universitatea A&M, profesorul Jeff Savell va oferi o perspectivă asupra problemelor actuale asupra cărora industria cărnii americană se concentrează în cadrul evenimentului gratuit din 6 martie care va avea loc în Stratford-upon – Avon, Warwickshire.

Modificările viitoare aduse reglementărilor de igienă și calitate carne din UE și Marea Britanie urmează să fie examinate de către Javier Dominguez , director veterinar adjunct al Agenției pentru Standarde Alimentare ( FSA ). Acesta va include o discuție cu privire la modernizarea sistemului actual de inspecție a cărnii, care acoperă feedback-ul de respingere a datelor pentru a ajuta planificarea sistemului sănătății în fermă.

O prezentare despre munca întreprinsă de EBLEX cu privire la evoluțiile cele mai importante va fi prezentată de către șeful departamentului de marketing în comerț, Mike Whittemore, împreună cu alți delegați oferind și posibilitatea de a gusta fripturi în timpul prânzului.

Tehnologia pentru a îmbunătățirea sănătății și bunăstarii animalelor urmează să fie evidențiate de către Business Unit Managerul companiei Pionics, în timp ce partenerul fondator al companiei Carne Technologies, Nicola Simmons va discuta despre input-urile electrice și impactul asupra calității cărnii. Vor avea loc și două sesiuni de întrebări și răspunsuri.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...