Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Campania nationala de informare privind pesta porcina clasica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

ANSVSA a anuntat ca au fost centralizate primele date privind campana de informare la nivel national, privind pesta porcina clasica, demarata de catre Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.
Specialisti din cadrul Directiilor Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor judetene, au participat la aceasta actiune, prin difuzarea de materiale informative si prin organizarea deintalniri cu detinatorii de animale, reprezentanti ai asociatiilor de crescatori de porci si asociatii ale vanatorilor si pescarilor. Conform datelor primite din teritoriu, au fost organizate la nivel national un numar de 1.273 deintalniri, in 1.164 de localitati, la care au participat 23.029 de persoane.

Stoparea, anul trecut, a vaccinarii impotriva pestei porcine clasice la noiin tara a fost o decizie importanta, pentru ca Romania poate solicita Comisiei Europene obtinerea statutului de zona libera de pesta porcina clasicain cazulin care sase luni dupa eliminarea ultimului animal vaccinat, nu mai este diagnosticat nici un caz de pesta porcina clasica.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...