Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Campania nationala de informare privind pesta porcina clasica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

ANSVSA a anuntat ca au fost centralizate primele date privind campana de informare la nivel national, privind pesta porcina clasica, demarata de catre Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.
Specialisti din cadrul Directiilor Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor judetene, au participat la aceasta actiune, prin difuzarea de materiale informative si prin organizarea deintalniri cu detinatorii de animale, reprezentanti ai asociatiilor de crescatori de porci si asociatii ale vanatorilor si pescarilor. Conform datelor primite din teritoriu, au fost organizate la nivel national un numar de 1.273 deintalniri, in 1.164 de localitati, la care au participat 23.029 de persoane.

Stoparea, anul trecut, a vaccinarii impotriva pestei porcine clasice la noiin tara a fost o decizie importanta, pentru ca Romania poate solicita Comisiei Europene obtinerea statutului de zona libera de pesta porcina clasicain cazulin care sase luni dupa eliminarea ultimului animal vaccinat, nu mai este diagnosticat nici un caz de pesta porcina clasica.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...