Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Campania ”Taie TVA la carne” a fost lansată în mall

Autor: Meat MIlkjoi, 17 aprilie, 2014

Cea mai mare campanie din acest an, o campanie dedicată reducerii TVA la carne de la 24% la 9% este demarată în această săptămână.

Primul eveniment al inițiativei producătorilor agricoli și a celor din industrie a avut loc ieri, într-un mall din Capitală, iar imaginile filmate vor face parte dintr-o serie de clipuri promoționale ale campaniei.

Sute de bucureșteni au avut parte de o surpriză dacă au fost la cumpărături în Plaza Mall, unde, la parter, câteva zeci de tineri și copii au oferit un spectacol inedit. (Mai multe, pe www.agrointel.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...