Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Campanie de informare sutinuta de dsvsa bacau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Odata cu incalzirea vremii si aducerea la stane, de cate detinatori, a oilor, DSVSA Bacau a inceput o campanie de informare privind modul de functionare a acestor adaposturi, informeaza Ziarul de Bacau. Li se reaminteste proprietarilor de oi, pe aceasta cale, ca inregistrarea la DSVSA locala este primul pas inaintea organizarii stanelor.

Dosarul de inregistrare trebuie sa cuprinda o cerere scrisa, in care sa fie precizate adresa si denumirea unitatii, activitatea ce urmeaza a fi desfasurata, cantitatile si tipurile produselor supuse vanzarii cu amanuntul si locurile de vanzare a produselor obtinute din propria unitate.

Trebuie, de asemenea, prezentate actele de identitate ale producatorilor, fisa de sanatate a animalelor, fisa de sanatate si fisa de aptitudini a producatorului si membrilor familiei acestuia, certificatul de producator emis de primaria locala. (TS)

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...