Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Campanie de informare sutinuta de dsvsa bacau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Odata cu incalzirea vremii si aducerea la stane, de cate detinatori, a oilor, DSVSA Bacau a inceput o campanie de informare privind modul de functionare a acestor adaposturi, informeaza Ziarul de Bacau. Li se reaminteste proprietarilor de oi, pe aceasta cale, ca inregistrarea la DSVSA locala este primul pas inaintea organizarii stanelor.

Dosarul de inregistrare trebuie sa cuprinda o cerere scrisa, in care sa fie precizate adresa si denumirea unitatii, activitatea ce urmeaza a fi desfasurata, cantitatile si tipurile produselor supuse vanzarii cu amanuntul si locurile de vanzare a produselor obtinute din propria unitate.

Trebuie, de asemenea, prezentate actele de identitate ale producatorilor, fisa de sanatate a animalelor, fisa de sanatate si fisa de aptitudini a producatorului si membrilor familiei acestuia, certificatul de producator emis de primaria locala. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...