Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Campanie de informare sutinuta de dsvsa bacau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Odata cu incalzirea vremii si aducerea la stane, de cate detinatori, a oilor, DSVSA Bacau a inceput o campanie de informare privind modul de functionare a acestor adaposturi, informeaza Ziarul de Bacau. Li se reaminteste proprietarilor de oi, pe aceasta cale, ca inregistrarea la DSVSA locala este primul pas inaintea organizarii stanelor.

Dosarul de inregistrare trebuie sa cuprinda o cerere scrisa, in care sa fie precizate adresa si denumirea unitatii, activitatea ce urmeaza a fi desfasurata, cantitatile si tipurile produselor supuse vanzarii cu amanuntul si locurile de vanzare a produselor obtinute din propria unitate.

Trebuie, de asemenea, prezentate actele de identitate ale producatorilor, fisa de sanatate a animalelor, fisa de sanatate si fisa de aptitudini a producatorului si membrilor familiei acestuia, certificatul de producator emis de primaria locala. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...