Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Campanie de informare sutinuta de dsvsa bacau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Odata cu incalzirea vremii si aducerea la stane, de cate detinatori, a oilor, DSVSA Bacau a inceput o campanie de informare privind modul de functionare a acestor adaposturi, informeaza Ziarul de Bacau. Li se reaminteste proprietarilor de oi, pe aceasta cale, ca inregistrarea la DSVSA locala este primul pas inaintea organizarii stanelor.

Dosarul de inregistrare trebuie sa cuprinda o cerere scrisa, in care sa fie precizate adresa si denumirea unitatii, activitatea ce urmeaza a fi desfasurata, cantitatile si tipurile produselor supuse vanzarii cu amanuntul si locurile de vanzare a produselor obtinute din propria unitate.

Trebuie, de asemenea, prezentate actele de identitate ale producatorilor, fisa de sanatate a animalelor, fisa de sanatate si fisa de aptitudini a producatorului si membrilor familiei acestuia, certificatul de producator emis de primaria locala. (TS)

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...