Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Campofrio – un pionier pe piata romaneasca de mezeluri

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Compania TABCO-CAMPOFRIO S.A. este parte a Campofrio Food Group, o noua companie creata in urma fuziunii dintre Campofrio Alimentacion Spania si Groupe Smithfield Europa.
In mai 1998, Campofrio Alimentacion S.A. Spania a cumparat pachetul majoritar de actiuni al firmei Tabco S.A. Tulcea, astfel luand fiinta TABCO-CAMPOFRIO S.A. In 1999, s-a lansat brandul Campofrio, adaptand portofoliul de produse gustului specific al consumatorului roman si dezvoltand propria retea de vanzare si distributie la nivel national.

In 2002, compania a investit in dezvoltarea unei baze proprii de materie prima critica (carcasa de porc), prin crearea a doua ferme porcine: una de reproducere si una de ingrasare.

In prezent, Tabco-Campofrio se afla in topul producatorilor de mezeluri la nivel national, actionand atat in canalul traditional cat, mai ales, in canalul modern de distributie, avand o gama variata de produse in fiecare categorie a pietei: salamuri, sunci, specialitati, crenvursti, carnati, parizer si mortadela – produse in Romania – adaptate gustului romanesc, dar si importate din Europa (Spania, Franta, Olanda) pentru consumatorul sofisticat. Produsele Campofrio se inspira din retetele traditionale romanesti, dar si din cele spaniole. Preparatele sunt variate atat prin structura diferita, cat si prin condimentarea unica, adaptata fiecarui produs. Varietatea produselor este o promisiune a bunului gust, datorita calitatii, structurii si aromei care satisfac toate preferintele.

In piata, Campofrio este privit de consumatori ca fiind un pionier si avand un ca­rac­ter inovator in deschiderea si dez­voltarea categoriilor de preparate din carne (cum ar fi sunca York, salamul Palaciego, pateurile vegetale etc.), dar si prin grija si respectul fata de consumator, respectand standarde inalte de calitate si igiena ale produselor.

„Salata cu icre de știucă de Tulcea” a primit protecția națională
Autor: meatmilk  /   miercuri, 11 iulie 2018

(Comunicat) Începând cu data de 06.07.2018 produsul ”Salată cu icre de știucă de Tulcea” a primit protecția națională a sistemelor din domeniul calității conform legislației europene și naționale*.   Dreptul de utilizare a logo-ului național cât și dreptul de a comercializa produse din clasa 1.7. Pești, moluște...

Prietenia cu produsele Safir înseamnă doar carne și condimente naturale
Autor: meatmilk  /   luni, 9 iulie 2018

(Comunicat) Sărbătorește Ziua Prieteniei cu o petrecere pe măsură, cu preparate și semipreparate românești, o masă rapid de pregătit, pentru ca tu să profiți mai mult de timpul alături de invitații tăi, distrându-vă și bucurându-vă din plin de prietenia voastră.   Cel mai important aspect la care trebuie să te...