Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Campofrio- cifra de afaceri de aproximativ 2 mld euro in 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul Campofrio, unul dintre cei mai mari procesatori de carne din Europa, a incheiat anul trecut cu afaceri de 1,8 miliarde de euro, in crestere cu 13,6% fata de 2010, scrie Ziarul Financiar, citat de Recolta.eu.

„Grupul a avut performante pozitive atat la nivelul vanzarilor dar si la nivel de profitabilitate in pofida contextului macroeconomic de anul trecut, care a determinat un mediu inflationist la nivelul preturilor pentru materia prima”, a declarat Robert Sharpe, CEO al Campofrio.

Compania opereaza in noua tari din Uniunea Europeana printre care si Romania. Pe piata locala spaniolii de la Campofrio sunt prezenti prin intermediul join-venture-ului din cadrul Caroli Foods Group. In aceasta companie spaniolii de la Campofrio detin 49% din actiuni in timp ce familia libaneza El Solh controleaza restul actiunilor.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...