Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Campofrio- cifra de afaceri de aproximativ 2 mld euro in 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul Campofrio, unul dintre cei mai mari procesatori de carne din Europa, a incheiat anul trecut cu afaceri de 1,8 miliarde de euro, in crestere cu 13,6% fata de 2010, scrie Ziarul Financiar, citat de Recolta.eu.

„Grupul a avut performante pozitive atat la nivelul vanzarilor dar si la nivel de profitabilitate in pofida contextului macroeconomic de anul trecut, care a determinat un mediu inflationist la nivelul preturilor pentru materia prima”, a declarat Robert Sharpe, CEO al Campofrio.

Compania opereaza in noua tari din Uniunea Europeana printre care si Romania. Pe piata locala spaniolii de la Campofrio sunt prezenti prin intermediul join-venture-ului din cadrul Caroli Foods Group. In aceasta companie spaniolii de la Campofrio detin 49% din actiuni in timp ce familia libaneza El Solh controleaza restul actiunilor.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...