Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Campofrio- cifra de afaceri de aproximativ 2 mld euro in 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul Campofrio, unul dintre cei mai mari procesatori de carne din Europa, a incheiat anul trecut cu afaceri de 1,8 miliarde de euro, in crestere cu 13,6% fata de 2010, scrie Ziarul Financiar, citat de Recolta.eu.

„Grupul a avut performante pozitive atat la nivelul vanzarilor dar si la nivel de profitabilitate in pofida contextului macroeconomic de anul trecut, care a determinat un mediu inflationist la nivelul preturilor pentru materia prima”, a declarat Robert Sharpe, CEO al Campofrio.

Compania opereaza in noua tari din Uniunea Europeana printre care si Romania. Pe piata locala spaniolii de la Campofrio sunt prezenti prin intermediul join-venture-ului din cadrul Caroli Foods Group. In aceasta companie spaniolii de la Campofrio detin 49% din actiuni in timp ce familia libaneza El Solh controleaza restul actiunilor.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...