Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Campofrio- cifra de afaceri de aproximativ 2 mld euro in 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul Campofrio, unul dintre cei mai mari procesatori de carne din Europa, a incheiat anul trecut cu afaceri de 1,8 miliarde de euro, in crestere cu 13,6% fata de 2010, scrie Ziarul Financiar, citat de Recolta.eu.

„Grupul a avut performante pozitive atat la nivelul vanzarilor dar si la nivel de profitabilitate in pofida contextului macroeconomic de anul trecut, care a determinat un mediu inflationist la nivelul preturilor pentru materia prima”, a declarat Robert Sharpe, CEO al Campofrio.

Compania opereaza in noua tari din Uniunea Europeana printre care si Romania. Pe piata locala spaniolii de la Campofrio sunt prezenti prin intermediul join-venture-ului din cadrul Caroli Foods Group. In aceasta companie spaniolii de la Campofrio detin 49% din actiuni in timp ce familia libaneza El Solh controleaza restul actiunilor.

Evoluția PPA în UE a fost analizată la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a participat în perioada 10 – 11 iulie, la grupul de lucru al șefilor serviciilor veterinare din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat la Bruxelles.   O temă importantă pe agenda întâlnirii a fost cea a evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) pe continentul european....

INSSE: Laptele colectat și producția de lactate în luna mai 2018 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 18,3% faţă de luna aprilie 2018 și cu 7,5% faţă de luna mai 2017.   Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de...