Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Campofrio, pierderi de 3,15 mil. euro in romania in primul semestru, la venituri in scadere cu 14%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Veniturile companiei spaniole Campofrio pe piata romaneasca au scazut in primul semestru cu 14,1%, la 10,6 milioane euro, de la 12,33 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut, iar pierderile au crescut de la 788.000 euro la 3,15 milioane euro, informeaza Mediafax Business.

Potrivit datelor prezentate de Campofrio, cheltuielile operationale din Romania au urcat in intervalul analizat cu 8,7%, de la 12,36 milioane euro la 13,44 milioane euro. Astfel, pierderile operationale au crescut de la 30.000 euro la 2,84 milioane euro.

Campofrio si Caroli Foods Group au finalizat recent procedurile de unificare a afacerilor din Romania intr-un joint-venture. Noul grup va opera sub numele Caroli Foods Group si va fi lider pe piata de produse din carne procesata din Romania din punct de vedere al vanzarilor si cotei de piata, potrivit companiilor.

ANSVSA la Organizația Mondială pentru Sănătatea Animalelor
Autor: meatmilk  /   luni, 21 mai 2018

(Comunicat) O delegație a Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), condusă de președintele instituției, dr. Geronimo Brănescu, va reprezenta România la lucrările celei de-a 86 – a Sesiuni Generale a Adunării Mondiale a delegaților naționali ai Organizației Mondiale pentru Sănătatea...

INSSE: Efective de animale existente la 1 decembrie 2017 (Raport anual)
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

Potrivit raportului anual emis de INSSE, în anul 2017 faţă de anul precedent efectivele de ovine şi caprine au crescut , iar efectivele de bovine, de porcine şi de păsări au scăzut.     România, în anul 2017, a ocupat locul patru la efectivele de ovine şi caprine în rândul Statelor Membre ale Uniunii...