Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Campofrio, pierderi de 3,15 mil. euro in romania in primul semestru, la venituri in scadere cu 14%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Veniturile companiei spaniole Campofrio pe piata romaneasca au scazut in primul semestru cu 14,1%, la 10,6 milioane euro, de la 12,33 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut, iar pierderile au crescut de la 788.000 euro la 3,15 milioane euro, informeaza Mediafax Business.

Potrivit datelor prezentate de Campofrio, cheltuielile operationale din Romania au urcat in intervalul analizat cu 8,7%, de la 12,36 milioane euro la 13,44 milioane euro. Astfel, pierderile operationale au crescut de la 30.000 euro la 2,84 milioane euro.

Campofrio si Caroli Foods Group au finalizat recent procedurile de unificare a afacerilor din Romania intr-un joint-venture. Noul grup va opera sub numele Caroli Foods Group si va fi lider pe piata de produse din carne procesata din Romania din punct de vedere al vanzarilor si cotei de piata, potrivit companiilor.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...