Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Campofrio, pierderi de 3,15 mil. euro in romania in primul semestru, la venituri in scadere cu 14%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Veniturile companiei spaniole Campofrio pe piata romaneasca au scazut in primul semestru cu 14,1%, la 10,6 milioane euro, de la 12,33 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut, iar pierderile au crescut de la 788.000 euro la 3,15 milioane euro, informeaza Mediafax Business.

Potrivit datelor prezentate de Campofrio, cheltuielile operationale din Romania au urcat in intervalul analizat cu 8,7%, de la 12,36 milioane euro la 13,44 milioane euro. Astfel, pierderile operationale au crescut de la 30.000 euro la 2,84 milioane euro.

Campofrio si Caroli Foods Group au finalizat recent procedurile de unificare a afacerilor din Romania intr-un joint-venture. Noul grup va opera sub numele Caroli Foods Group si va fi lider pe piata de produse din carne procesata din Romania din punct de vedere al vanzarilor si cotei de piata, potrivit companiilor.

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...