Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Campofrio vrea sa-si mareasca participatia din caroli foods

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Campofrio va plati 12,3 milioane de euro, pe langa cedarea actiunilor subsidiarei romanesti Tabco Campofrio, pentru a detine 49% din capitalul Caroli Foods Group, compania creata prin fuzionarea operatiunilor din Romania ale grupului spaniol si ale Caroli. Cele doua companii au anuntat, la inceputul lunii martie, ca au incheiat un acord de fuziune a operatiunilor, in forma unui joint venture, prin care se va crea cea mai mare companie de mezeluri din Romania, cu o cifra de afaceri de 120 milioane euro si o cota de 16% din piata de profil.

Intr-o notificare transmisa Comisiei de Valori Mobiliare de la Madrid, Campofrio mentioneaza insa si cat a platit, pe langa actiunile Tabco Campofrio, pentru a-si asigura o participatie de 49% la noua companie. Campofrio va detine 49% din grupul rezultat in schimbul unei contributii constand in actiunile subsidiarei romanesti Tabco Campofrio si al unei plati cash de 12,3 milioane euro, conditionata de ajustari finale de pret, se arata in anunt.
Romania va ramane principala piata de desfacere, dar noul joint-venture intentioneaza sa isi dezvolte prezenta si in zona Europei de Sud-Est. Noul grup va avea un Consiliu Director format din 5 membri, reprezentanti ai Caroli Foods si Campofrio, care va fi prezidat de Talal El-Solh. Haluk Akdemir, in prezent director general al Caroli Foods, va deveni CEO al noului joint-venture.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...