Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Campofrio vrea sa-si mareasca participatia din caroli foods

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Campofrio va plati 12,3 milioane de euro, pe langa cedarea actiunilor subsidiarei romanesti Tabco Campofrio, pentru a detine 49% din capitalul Caroli Foods Group, compania creata prin fuzionarea operatiunilor din Romania ale grupului spaniol si ale Caroli. Cele doua companii au anuntat, la inceputul lunii martie, ca au incheiat un acord de fuziune a operatiunilor, in forma unui joint venture, prin care se va crea cea mai mare companie de mezeluri din Romania, cu o cifra de afaceri de 120 milioane euro si o cota de 16% din piata de profil.

Intr-o notificare transmisa Comisiei de Valori Mobiliare de la Madrid, Campofrio mentioneaza insa si cat a platit, pe langa actiunile Tabco Campofrio, pentru a-si asigura o participatie de 49% la noua companie. Campofrio va detine 49% din grupul rezultat in schimbul unei contributii constand in actiunile subsidiarei romanesti Tabco Campofrio si al unei plati cash de 12,3 milioane euro, conditionata de ajustari finale de pret, se arata in anunt.
Romania va ramane principala piata de desfacere, dar noul joint-venture intentioneaza sa isi dezvolte prezenta si in zona Europei de Sud-Est. Noul grup va avea un Consiliu Director format din 5 membri, reprezentanti ai Caroli Foods si Campofrio, care va fi prezidat de Talal El-Solh. Haluk Akdemir, in prezent director general al Caroli Foods, va deveni CEO al noului joint-venture.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...