Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Canada: guvernul permite dezvoltarea porcilor modificati genetic

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Mediului din Canada a dat aprobarea cercetatorilor canadieni sa dezvolte Enviropig, porci modificati genetic, intr-o unitate de cercetare controlata, scrie presa internationala.

Modificarea genetica permite Enviropig sa produca phytaza, care desface fosforul, in glandele sale salivare. Ca rezultat, urina si fecalele excretate de Enviropig au doar 35% din continutul de fosfor al dejectiilor produse de porcii traditionali.

Obiectivul cercetatorilor este de a reduce poluarea din productia porcina, dar ei trebuie sa adune date timp de mai multi ani inainte ca guvernele din Canada sau SUA sa ia in considerare aprobarea porcilor Enviropig pentru consum uman.

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...