Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Candidatura și agricultura

Autor: Meat MIlkmiercuri, 24 septembrie, 2014

Fostul director al SIE, Teodor Meleșcanu, nu candidează la Cotroceni chiar pe cont propriu, cum s-ar fi putut crede la un moment dat, ori strict cu ajutorul unor tineri voluntari racolați de pe Facebook. În spatele lui se află unul dintre miliardarii latifundiari ai României, unul cu ambiții politice mari, el însuși fost politician, informează Pagina de agricultură.
Concret, după cum s-a aflat și oficial, în strîngerea de semnături și depunerea candidaturii lui Meleșcanu la BEC s-a implicat și Partidul Dreptății Sociale, o formațiune de buzunar, creată acum cîțiva ani de către foștii pesedisto-pesemiști Octav Cozmîncă, Tudor Mohora și Ion Sasu.
Recent, însă, partidul a fost preluat de fostul senator PSD Traian Rece, unul dintre marii latifundiari ai țării, care exploatează peste 11.000 de hectare din Delta Dunării și are afaceri, conform propriilor afirmații, în SUA și Germania.
În 2003, magnatul (foto), care susține că a fost împușcat la Revoluție, a demisionat cu scandal din PSD, cerînd în plenul Senatului azil politic în SUA din partea ambasadorului american la București, Michael Guest și acuzînd propriul partid că l-a ”executat” pentru că s-a opus preluării portului Constanța de către afaceristul Gheorghe Bosînceanu. (Mai multe, pe www.paginadeagricultura.ro; Foto: Paginadeagricultura.ro)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...