Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cantarele marine MAREL sunt pe masura provocarii oceanului Pacific

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Programul S.U.A. de observare a pestelui de adancime a solicitat formularea unor propuneri pentru producerea unor cantare specializate, care sa fie folosite la colectarea si analizarea datelor de pescuit ale vaselor care isi desfasurau activitatea in zona de nord-vest a Pacificului. Alegerea acestei institutii, precum si a organizatiei-mama, Administratia Nationala pentru Ocean si Atmosfera (ANOA), a fost societatea Marel.

Incheiat in noiembrie 2010, contractul stipula livrarea a nu mai putin de 125 de cantare marine de tip Marel 1100, cu stabilizatoare de balans, concepute special, capabile sa cantareasca sarcini de pana la 60 kg si functionand la niveluri mari de precizie in conditii dificile si cunoscute pentru imprevizibilitatea lor, din largul Pacificului, de pe coasta vestica a Statelor Unite.

„Livrarea cantarului a marcat un punct culminant, intr-un proces de dezvoltare si vanzare care a durat 18 luni”, marturiseste responsabilul zonal cu vanzarile, din sediul din Seattle al societatii Marel, Haukur Jóhannesson, care a jucat un rol central in procesul de vanzare.

„Scopul utilizarii lor fiind cantarirea pe puntea vasului a unor cantitati-esantion de peste de adancime prins in ziua respectiva, era necesar ca aceste cantare sa poata fi suficient de mobile, pentru a fi mutate dintr-un vas intr-altul, sa prezinte stabilitate exceptionala in conditii meteorologice foarte dificile si, de asemenea, sa reziste la manipulari bruste. Combinarea acestor caracteristici a fost un test major pentru societatea Marel, test pe care l-a trecut cu succes, combinand modelele existente cu o serie de inovatii adaptate cerintelor clientilor”, adauga Jóhannesson.

„Recent, am livrat inca alte 13 cantare pentru testare si speram ca acest lucru va genera o comanda de cel putin alte 60 de cantare, care vor fi utilizate in alte locuri din S.U.A., in viitorul apropiat”, incheie Haukur Jóhannesson.

Piata aditivilor furajeri in crestere cu 3,5 miliarde de euro
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Conform unui raport al Transparency Market Research, preluat de Meat & Poultry, daca in 2011 piata aditivilor destinati pentru hrana animalelor era evaluata la 13,5 miliarde dolari, in urmatorii sase ani valoarea acesteia va creste cu 4 miliarde dolari. Potrivit Transparency Market Research, in perioada 2011-2018 piata aditivilor furajeri va...

Angst a lansat noul brand reteta originala
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

De curand, Angst a lansat un nou brand de preparate din carne, Reteta Originala, cu intentia directa de a se individualiza o data in plus, prin calitatea produselor. Amintirea ospetelor de alta data i-a indemnat pe tehnologii de la Angst sa puna in valoare Reteta Originala a unora dintre cele mai cautate preparate de carne, reconstruind retete...