Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cantarele marine marel sunt pe masura provocarii oceanului pacificului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Programul S.U.A. de Observare a Pestelui de Adancime a solicitat formularea unor propuneri pentru producerea unor cantare specializate, care sa fie folosite la colectarea si analizarea datelor de pescuit ale vaselor care isi desfasurau activitatea in zona de nord-vest a Pacificului. Alegerea acestei institutii, precum si a organizatiei lui mama, Administratia Nationala pentru Ocean si Atmosfera (NOAA) a fost societatea Marel.

Incheiat in noiembrie 2010, contractul stipula livrarea a nu mai putin de 125 de cantare marine de tip Marel 1100, cu stabilizatoare de balans, concepute special, capabile sa cantareasca sarcini de pana la 60 kg si functionand la niveluri mari de precizie in conditiile dificile si notorii pentru imprevizibilitatea lor, din largul Pacificului, de pe coasta vestica a Statelor Unite.

Livrarea cantarului a marcat un punct culminant, intr-un proces de dezvoltare si vanzari care a durat 18 luni, marturiseste responsabilul zonal cu vanzarile, din sediul din Seattle al societatii Marel, Haukur Johannesson, care a jucat un rol central in procesul de vanzari.

Scopul utilizarii lor fiind cantarirea pe puntea vasului a unor cantitati-esantion de peste de adancime prins in ziua respectiva, era necesar ca aceste cantare sa poata fi suficient de mobile, pentru a fi mutate dintr-un vas intr-altul, sa prezinte stabilitate exceptionala in conditii meteorologice foarte dificile si, de asemenea, sa reziste la manipulari bruste. Combinarea acestor caracteristici a fost un test major pentru societatea Marel, care l-a trecut cu succes, combinand modelele existente cu o serie de inovatii adaptate cerintelor clientilor, adauga Johannesson.

Recent, am livrat inca alte 13 cantare pentru testare si speram ca acest lucru va genera o comanda de cel putin alte 60 de cantare, care vor fi utilizate in alte locuri din S.U.A., in viitorul apropiat, incheie Haukur Johannesson, responsabilul de vanzari al sediului din Seattle al societatii Marel.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...