Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cantarele marine marel sunt pe masura provocarii oceanului pacificului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Programul S.U.A. de Observare a Pestelui de Adancime a solicitat formularea unor propuneri pentru producerea unor cantare specializate, care sa fie folosite la colectarea si analizarea datelor de pescuit ale vaselor care isi desfasurau activitatea in zona de nord-vest a Pacificului. Alegerea acestei institutii, precum si a organizatiei lui mama, Administratia Nationala pentru Ocean si Atmosfera (NOAA) a fost societatea Marel.

Incheiat in noiembrie 2010, contractul stipula livrarea a nu mai putin de 125 de cantare marine de tip Marel 1100, cu stabilizatoare de balans, concepute special, capabile sa cantareasca sarcini de pana la 60 kg si functionand la niveluri mari de precizie in conditiile dificile si notorii pentru imprevizibilitatea lor, din largul Pacificului, de pe coasta vestica a Statelor Unite.

Livrarea cantarului a marcat un punct culminant, intr-un proces de dezvoltare si vanzari care a durat 18 luni, marturiseste responsabilul zonal cu vanzarile, din sediul din Seattle al societatii Marel, Haukur Johannesson, care a jucat un rol central in procesul de vanzari.

Scopul utilizarii lor fiind cantarirea pe puntea vasului a unor cantitati-esantion de peste de adancime prins in ziua respectiva, era necesar ca aceste cantare sa poata fi suficient de mobile, pentru a fi mutate dintr-un vas intr-altul, sa prezinte stabilitate exceptionala in conditii meteorologice foarte dificile si, de asemenea, sa reziste la manipulari bruste. Combinarea acestor caracteristici a fost un test major pentru societatea Marel, care l-a trecut cu succes, combinand modelele existente cu o serie de inovatii adaptate cerintelor clientilor, adauga Johannesson.

Recent, am livrat inca alte 13 cantare pentru testare si speram ca acest lucru va genera o comanda de cel putin alte 60 de cantare, care vor fi utilizate in alte locuri din S.U.A., in viitorul apropiat, incheie Haukur Johannesson, responsabilul de vanzari al sediului din Seattle al societatii Marel.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...