Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cargill a achizitionat unitatea de procesare carne de vita texan

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, gigantul din sectorul carne din SUA, Cargill a achizitionat o unitate de procesare carne de vita falimentara din Texas pentru suma de 14,1 milioane dolari, urmand ca procesul de achizitionare sa se incheie saptamana viitoare.

Cargill a fost castigatorul licitatiei pentru fabrica AFA Foods care a completat cererea de faliment in Aprilie. Compania a spus ca intentioneaza sa retina cei 250 de angajati ai fabricii si sa foloseasca fabrica pentru a produce produse din carne de vita pentru retail si serviciile de catering.

Mary Thompson, presedinta Value Added Meats Food Service, a declarat: Am avut ceva emotii pana sa aflam ca suntem castigatorii licitatieipentru unitatea de procesare Forth Worth datorita recordurilor sale de a produce produse de calitate si de a-si satisface clientii, avantajul sau geografic pentru retailerii si clientii nostri, proximitatea materiilor prime si accesul la regiuni cu potential de crestere.

Potrivit Globalmeatnews.com, gigantul din sectorul carne din SUA, Cargill a achizitionat o unitate de procesare carne de vita falimentara din Texas pentru suma de 14,1 milioane dolari, urmand ca procesul de achizitionare sa se incheie saptamana viitoare.
Cargill a fost castigatorul licitatiei pentru fabrica AFA Foods care a completat cererea de faliment in Aprilie. Compania a spus ca intentioneaza sa retina cei 250 de angajati ai fabricii si sa foloseasca fabrica pentru a produce produse din carne de vita pentru retail si serviciile de catering.

Mary Thompson, presedinta Value Added Meats Food Service, a declarat: Am avut ceva emotii pana sa aflam ca suntem castigatorii licitatieipentru unitatea de procesare Forth Worth datorita recordurilor sale de a produce produse de calitate si de a-si satisface clientii, avantajul sau geografic pentru retailerii si clientii nostri, proximitatea materiilor prime si accesul la regiuni cu potential de crestere.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...