Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cargill: Consumatorii solicită suplimente naturale pentru animale

Autor: Mircea Demetermiercuri, 21 februarie, 2018

Un sondaj privind dorințele consumatorilor, comandat de producătorul american Cargill, a dezvăluit preocuparea din ce în ce mai mare, în special printre milenieni, atât pentru sănătatea digestivă, cât și pentru bunăstarea animalelor și în special a modului în care acestea sunt hrănite.

 

Studiul intitulat ”Feed4Thought”, care a chestionat peste 1.000 de persoane în decembrie 2017, a constatat că 62% dintre milenieni au dorit ca proteina pe care o mâncă animalele să fie la fel de naturală și sănătoasă precum cele folosite la om, cum ar fi probioticele, extractele de plante și uleiurile esențiale.

 

Studiul a constatat că, în general, consumatorii au preferat de trei ori mai multe proteine provenite de la animale ​​care au fost hranite cu aditivi naturali pentru hrana animalelor.

 

Chuck Warta, presedinte al premixului si nutritiei Cargill, a declarat pentru Global Meat News: „Am vazut o crestere a popularitatii suplimentelor de sanatate digestiva pentru oameni, care este echivalentă in cererea de proteine provenite de la animale ​​crescute cu suplimente naturale. Oamenii doresc ingrediente naturale, sănătoase și durabile. Ei cauta din ce in ce mai multe optiuni de proteine ​​in concordanta cu valorile lor si rutinele personale de sanatate naturala.

 

Studiul a constatat, de asemenea, că probioticele au fost cel mai bine recunoscute ca supliment natural pentru animale și că aproape trei sferturi (72%) dintre respondenți au fost conștienți de disponibilitatea produselor sănătății naturale pentru hrana animalelor. Mai mult de 80% dintre respondenți au raportat, de asemenea, ajustarea sau completarea dietei lor pentru a obține o mai bună sănătate a intestinului.

 

„Este important ca întreaga comunitate zootehnică să rămână în legătură cu tendințele alimentare, astfel încât să putem continua să oferim ce doresc consumatorii”, a declarat Hannah Thompson-Weeman, vicepreședinte al Comunicării-Animal Farming Alliance. „Asa cum ofertele de suplimente de sanatate umana se extind si se imbunatatesc, la fel trebuie să procedăm și în cazul crestrii animalelor cu suplimente naturale. Consumatorii pot găsi acum carnea, laptele și ouăle crescute cu aceleași suplimente de sănătate naturale pe care le utilizează personal „.

 

Warta a adăugat că grupul Cargill a luat deja măsuri pentru suplimentele naturale pentru diviziunea sa de proteine: „Cargill își extinde eforturile de a produce proteine ​​sănătoase, complementate natural,” a spus el. „Facem acest lucru prin achiziția Diamond V și a investițiilor de capital în cadrul proiectului Delacon. Aceste două afaceri globale conduc calea în producerea de alimente durabile și sănătoase pe care consumatorii le doresc”.

PPA identificat în hrana pentru porcii din fermele Chinei
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Furnizorul de hrană pentru animale din China, Tangrenshen Group, a raportat că prezența PPA a fost detectată într-una din unitățile sale producătoare de formule nutriționale pentru porci.   Potrivit Reuters, într-o declaratie făcută la Bursa de Valori din Shenzhen, compania a declarat ca boala a fost gasita in probele de...

JTP-Finlanda, invită fermierii să-i viziteze standul din cadrul târgului Indagra
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat) JPT-Industria este o companie finlandeză, cu peste 30 de ani de experiență în domeniul producerii furajelor. JPT Industria se adresează deopotrivă fermelor mici și mari, produsele lor fiind adaptate fiecărei ferme în parte și datorită modului de livrare în containere etanșeizate, piața țintă a companiei fiind întreaga...