Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cargill extinde productia de carne de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul american de carne si preparate din carne Cargill Meat Solution si-a extins linia de produse de carne de porc odata cu lansarea brandului Rumba, scrie presa internationala. Potrivit companiei, Rumba este primul brand care se adreseaza clientului multicultural. Brandul Rumba a fost lansat in 2007, cu o linie de produse din carne de vita, astfel ca producatorii s-au gandit sa extinda gama de preparate. Potrivit producatorului, produsele din carne de porc din brandul Rumba au o reteta alcatuita dupa un studiu in randul consumatorilor, astfel incat acestea sa raspunda nevoilor clientului.

Controale ANSVSA în industria avicolă
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Începând cu luna august a anului trecut, ANSVSA a demarat o acțiune tematică de control, la nivel național, pentru a verifica modul în care operatorii din industria avicolă respectă condițiile sanitare veterinare și de siguranță a alimentelor referitoare la producerea ouălor și a produselor din ouă, destinate...

Tendințe în utilizarea antioxidanților naturali în carne și produse din carne (II)
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 21 februarie 2018

Având în vedere interesul deosebit pentru tema utilizării antioxidanților naturali în carne și produsele din carne, continuăm publicarea studiului realizat de Yogesh Kumar, Deep Narayan Yadav, Tanbir Ahmad și Kairam Narsaiah, cercetători ai Institute of  Food Technologists din Birmingham, document care poartă titlul original ”Recent...