Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cargill investeste 20 mil. dolari in afacerea sa din africa de sud

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Procesatorul de carne american, Cargill si-a anuntat planurile de a investi 20 mil. dolari in unitatea sa pentru nutritie animala din Africa de Sud, informeaza globalmeatnews.com.

Cargill planuieste sa cumpere un pachet de actiuni in compania sa, NuTec South Africa, de la celalalt patron al companiei Astral Foods, obtinand astfel majoritatea actiunilor si controlul managerial al companiei producatoare de vitamine si premixuri minerale pentru hrana animala. Printre planurile sale se numara si construirea unei noi fabrici in cadrul aceleiasi unitati.

Potrivit intelegerii, NuTec va migra catre brandul Provimi al Cargill. Astral Foods, care este un producator de carne de pasare integrat, va detine 25% din actiunile companiei.
Suntem incantati sa anuntam aceasta investitie, care va permite Provimi sa satisfaca mai bine cerintele clientilor din regiunea Africii de Sud, a declarat Gudo KelinGebbink, managerul regional al Provimi.

Johan Steyn, Directorul general al Cargill Africa de Sud, a spus ca aceste investitii va permite Cargill sa sustina cresterea agriculturii in Africa de Sud, precum si consolidarea relatiei existente cu Astral Foods.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...