Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cargill investeste 20 mil. dolari in afacerea sa din africa de sud

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Procesatorul de carne american, Cargill si-a anuntat planurile de a investi 20 mil. dolari in unitatea sa pentru nutritie animala din Africa de Sud, informeaza globalmeatnews.com.

Cargill planuieste sa cumpere un pachet de actiuni in compania sa, NuTec South Africa, de la celalalt patron al companiei Astral Foods, obtinand astfel majoritatea actiunilor si controlul managerial al companiei producatoare de vitamine si premixuri minerale pentru hrana animala. Printre planurile sale se numara si construirea unei noi fabrici in cadrul aceleiasi unitati.

Potrivit intelegerii, NuTec va migra catre brandul Provimi al Cargill. Astral Foods, care este un producator de carne de pasare integrat, va detine 25% din actiunile companiei.
Suntem incantati sa anuntam aceasta investitie, care va permite Provimi sa satisfaca mai bine cerintele clientilor din regiunea Africii de Sud, a declarat Gudo KelinGebbink, managerul regional al Provimi.

Johan Steyn, Directorul general al Cargill Africa de Sud, a spus ca aceste investitii va permite Cargill sa sustina cresterea agriculturii in Africa de Sud, precum si consolidarea relatiei existente cu Astral Foods.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...