Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cargill Nutriție Animală este Partener al Meat & Milk 2015

Autor: Maria Demetriadjoi, 30 aprilie, 2015

Cargill Nutriție Animală este Partener al EXPO-conferinței Internaționale Meat & Milk 2015, eveniment care se va desfășura în zilele de 3 și 4 iunie sub titlul ”Politici de sprijin, Retehnologizare, Performanță-Priorități pentru ieșirea din impas”.

 

Prezența companiei Cargill Nutriție Animală, unul dintre liderii mondiali în domeniu, se va concretiza prin prezentarea celor mai optime soluții de nutriție, prezentare care va fi susținută în workshop-ul FERMA din ziua de 3 iunie.

 

Nutriţia Animală este una dintre cele mai vechi divizii Cargill, fiind înfiinţată în anul 1941. Cei 74 ani de experienţă în domeniul furajelor, lanţului de distribuţie şi managementul riscului au asigurat o creştere continuă, susţinută şi de achiziţia Provimi din noiembrie 2011.

Cargill Nutriție Animală activează în România din anul 2007 sub brandurile Purina® și Cargill® și își desfășoară activitatea în două unități de producție, amplasate în localitățile Șura Mică – județul Sibiu și Craiova – județul Dolj.

În cele două locații, produsele sunt fabricate prin folosirea unei tehnologii de furajare modernă, aliniată cerințelor sistemului de asigurare a calității și respectând siguranța hranei.

S-CARGILL

Pe lângă produse de înaltă calitate, Cargill Nutriție Animală oferă partenerilor săi:

  • Programe performante de furajare pentru următoarele specii de animale: păsări, porcine, vaci de lapte, bovine la îngrășat și ovine
  • Servicii de consultanță prin specialiștii proprii
  • Sisteme de formulare a rațiilor și de management al fermei
  • Soluții unice adaptate cerințelor din fermă

Detalii despre activitatea și produsele firmei puteți afla accesând www.cargill.ro.

Conferința Meat. Milk se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai 2018 !!!
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Agenția infoGROUP informează că Expo-Conferința Internațională Meat.Milk își modifică zilele de desfășurare, aceasta urmând să aibă loc în zilele de 10 și 11 mai 2018, la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Toate celelalte detalii legate de tematică, program, secțiuni etc, rămân neschimbate.   Fiecare zi va debuta cu...

EVENIMENT: Vineri 19 ianuarie, pe Agro TV, va debuta emisiunea Meat.Milk.!
Autor: meatmilk  /   luni, 15 ianuarie 2018

Vineri, 19 ianuarie, de la ora 19, la postul de televiziune Agro TV va fi difuzată prima ediție a emisiunii Meat.Milk., o coproducție a agenției infoGROUP și a postului de televiziune amintit. Invitații premierei vor fi domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte...