Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cargill Nutriție Animală este Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk 2014

Autor: Meat MIlkmarți, 1 aprilie, 2014

Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2014, care se va desfășura în zilele de 11, 12 iunie la Hotel Hilton din Sibiu, sub genericul ”Finanțare, Optimizare, Parteneriat-Factori care pot genera plus-valoare într-o piață globalizată” va avea ca Partener compania Cargill Nutriție Animală.

În această calitate, Cargill Nutriție Animală va susține în Workshop-ul din ziua de 12 iunie, dedicat sectorului de carne, comunicarea cu titlul ”Elemente de nutriție cu impact asupra costului de producție”, în cadrul căreia vor fi prezentate cele mai noi și eficiente soluții de nutriție animală.

Izvorul succesului este succesul clienţilor Cargill Nutriție Animală; de aceea, compania se străduiește să asigure produse de cea mai înaltă calitate şi cele mai importante programe şi servicii de furajare.

Cargill Nutriţie Animală furnizează soluţii comerciale personalizate partenerilor din America, Europa şi Asia, în producţia de furaje pentru animale. În România, Cargill Nutriţie Animală produce şi comercializează/distribuie brand-urile Purina şi Cargill.

Linia principală de produse se adresează următoarelor segmente de consum: Vaci de lapte, bovine de carne, porcine, ovine și caprine, păsări, iepuri, vânat, pești.

Garanţia calităţii

Asigurarea calitaţii este un aspect important pentru divizia de nutriţie animală a companiei Cargill. Pentru a garanta standardele noastre ridicate, in Romania, Cargill Nutriţie Animală SRL este acreditată cu HACCP Codex Alimentarius –Analiza pericolelor şi Punctelor Critice de Control (HACCP) Sistem şi linii directoare pentru aplicare Annex to CAC/RCP-1-1969, Rev.4 (2003). Această certificare este o garanţie a controlului strict si permanent pentru protecţia sănătăţii consumatorilor companiei.

Cercetare globala

Laboratoarele de cercetare Cargill Nutriţie Animală şi tehnologiile sale inovatoare (ex.REVEAL®) sunt prezente în întreaga lume, fapt care ajută să furnizeze soluţii exacte şi rapide tuturor clienţilor. Cel mai important centru de inovaţie al Cargill Nutriţie Animală se află în Minneapolis, SUA, şi anume Centrul de Cercetare Elk River. Acest centru coordonează întreaga activitate a reţelei mondiale de cercetare şi desfăşoară programe ştiinţifice in colaborare cu cu cele mai renumite universităţi din lume.

Servicii de consultanţă pentru ferme

Specialiştii Cargill dezvoltă soluţii care contribuie la prosperitatea clienţilor De asemenea, ei oferă soluţii optime pentru managementul fermelor, productivitate eficientă şi pentru cele mai bune rezultate financiare pentru clienţi noştri. Specialiştii companiei dispun de programe de inalta tehnologie si crează reţete furajere in funcţie de condiţiile specifice din fermă (genetica animalului, starea de sănătate, disponibilitatea si calitatea furajului din fermă) şi de nivelul de producţie dorit (calitatea si cantitatea de lapte, sporul zilnic, calitatea cărnii).

Reţeaua de distribuţie PURINA®

Pentru prosperitatea gospodăriilor mici şi mijlocii, Cargill lucrează permanent la dezvoltarea reţelei naţionale de distribuţie PURINA . Pe zi ce trece, apar din ce în ce mai multe magazine roşii, moderne PURINA, ce asigură furnizarea de produse furajere şi servicii pe teritoriul României.

Cargill Nutriţie Animală

Str. Gării, Nr 56, Şura Mică, Jud. Sibiu  557270, Tel: +40.372.692.700, Fax: +40.269.577.005

Craiova,, Jud. Dolj, Str. Preciziei nr. 19, 200747 Tel: +4 (0) 25 147 20 31
Fax: +4 (0) 25 147 20 32

Crevedia, Jud. Dambovita, Calea Crevedia Noua nr. 204D, Tel/Fax: +4 (0) 245260300

Email: purina_romania@cargill.com
Web: www.purinafuraje.ro Nou! www.purinafuraje.ro

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...