Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cargill, partener al conferinței Meat & Milk

Autor: Ilie Stoianvineri, 5 aprilie, 2013

Cargill-Nutriție animală SRL va participa la Meat & Milk în calitate de Partener, fiind reprezentată de Csaba Mate, Country Director of CFN-România și Ștefan Vânju, Director Național Vânzări.

Prin prezența la eveniment, echipa Cargill va fi în contact direct cu fermierii români, cărora le vor prezenta ultimele noutăți ale companiei.

Participarea domnilor Csaba Mate și Ștefan Vânju va fi evidențiată în sesiunea de dimineață a workshop-ului Fabrica de Carne din ziua de 26 iunie, acolo unde, în cadrul temei cu titlul ”Calitatea cărnii materie primă” vor sublinia legătura determinantă dintre calitatea nutriției și cea a cărnii furnizată procesatorilor, de către fermieri.

Cargill-Nutriție animală

„Hrănirea animalelor, prosperitatea oamenilor.”

Cargill Nutriție Animală SRL produce și comercializează în România brand-urile PURINA și CARGILL. Liniile noastre principale de produse se adresează următoarelor segmente de consum: vaci de lapte, bovine de carne, porcine, păsări, iepuri, vânat, pești.

Producție

Cargill Nutriție Animală deservește clienții prin intermediul noii fabrici din Șura Mică, județul Sibiu, care a fost complet refăcută în cursul anului 2010. De asemenea, în anul 2011, Cargill Nutriție Animală a definitivat achiziția Provimi România SRL, cu cele 3 fabrici de nutrețuri de la Craiova, Crevedia și Salonta. Toate fabricile sunt special construite pentru a susține întreg ciclul de producție de hrană și sunt echipate cu cele mai noi tehnologii de producție în domeniu.

Rețeaua de distribuție PURINA®

Pentru a susține prosperitatea gospodăriilor mici și mijlocii, am dezvoltat rețeaua naționala de distribuție PURINA. Pe zi ce trece, apar din ce în ce mai multe magazine PURINA, ce asigură furnizarea de produse furajere și servicii pe teritoriul României.

Asigurarea calității

Asigurarea calității este un obiectiv important pentru divizia de nutriție animală a companiei Cargill. Pentru a garanta standardele noastre ridicate, Cargill Nutriție Animală este acreditată în România cu HACCP Codex Alimentarius – Analiza pericolelor și Punctelor Critice de Control (HACCP) Sistem și linii directoare pentru aplicare Annex to CAC/RCP-1-1969, Rev.4 (2003). Această certificare este o garanție a controlului strict și permanent pentru protecția sănătății consumatorilor noștri.

Cercetare globală

Cargill Nutriție Animală deține o rețea globală de laboratoare de cercetare și o serie de tehnologii inovative (ex. REVEAL®), fapt care ne ajută să furnizăm clienților noștri soluții exacte și rapide.

Servicii de consultanță pentru ferme

Specialiștii noștri dezvoltă soluții care contribuie la prosperitatea clienților noștri. De asemenea, ei se concentrează pe oferirea unor soluții optime pentru managementul fermelor, creșterea productivității și obținerea celor mai bune rezultate financiare pentru clienți. Specialiștii noștri dispun de programe de înaltă tehnologie și creează rețete furajere în funcție de condițiile specifice din fermă (genetica animalului, starea de sănătate, disponibilitatea și calitatea furajului din fermă) și de nivelul de producție dorit (calitatea și cantitatea de lapte, sporul zilnic, calitatea cărnii).

Cargill Nutriție Animală S.R.L, Str. Gării, Nr. 56 , Șura Mică, Sibiu, România 557270 , Tel: +40-(0)372-692700, Fax:+40-(0)269-577005, Director Național Vânzări, Dr. Ștefan Vâju, Tel: 0727.225.219

Provimi România S.R.L. A Company of Cargill Str. Preciziei, Nr. 19 Craiova, Dolj, România 200747 Tel:  +4 (0) 25 147 20 31 

Fax: +4 (0) 25 147 20 32 Specialist Marketing România, Ana-Maria Marta, Tel: 0744.544.733

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...