Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cargill retrage 15.000 kg produse din carne de vita din cauza bacteriei salmonella

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews.com, marele procesator din industria carnii din SUA, Cargill Meat Solutions, a fost fortat sa retraga aproape 15.000 kg de produse din carne tocata de vita dupa ce s-au inregistrat 33 de cazuri de Salmonella.

In urma anuntului de ieri, 22 iulie, privind retragerea lotului de produse, Departamentul SUA pentru Siguranta Alimentara si Serviciul de Inspectie (FSIS) au clasificat incidentul, incident de gradul 1, acesta fiind declarat pentru produsele care reprezinta un hazard pentru sanatatea oamenilor si unde exista probabilitatea rezonabila ca folosirea produselor va cauza consecinte serioase, adverse sau chiar moarte.

Presedintele Cargill, John Keating a declarat: Bolile provenind din consumul unor alimente infestate sunt foartepericuloase si ne cerem scuze pentru cei care s-au imbolnavit dupa ce au consumat produsele noastre din carne tocata de vita.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...