Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cargill retrage 15.000 kg produse din carne de vita din cauza bacteriei salmonella

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews.com, marele procesator din industria carnii din SUA, Cargill Meat Solutions, a fost fortat sa retraga aproape 15.000 kg de produse din carne tocata de vita dupa ce s-au inregistrat 33 de cazuri de Salmonella.

In urma anuntului de ieri, 22 iulie, privind retragerea lotului de produse, Departamentul SUA pentru Siguranta Alimentara si Serviciul de Inspectie (FSIS) au clasificat incidentul, incident de gradul 1, acesta fiind declarat pentru produsele care reprezinta un hazard pentru sanatatea oamenilor si unde exista probabilitatea rezonabila ca folosirea produselor va cauza consecinte serioase, adverse sau chiar moarte.

Presedintele Cargill, John Keating a declarat: Bolile provenind din consumul unor alimente infestate sunt foartepericuloase si ne cerem scuze pentru cei care s-au imbolnavit dupa ce au consumat produsele noastre din carne tocata de vita.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...