Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cargill retrage 15.000 kg produse din carne de vita din cauza bacteriei salmonella

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews.com, marele procesator din industria carnii din SUA, Cargill Meat Solutions, a fost fortat sa retraga aproape 15.000 kg de produse din carne tocata de vita dupa ce s-au inregistrat 33 de cazuri de Salmonella.

In urma anuntului de ieri, 22 iulie, privind retragerea lotului de produse, Departamentul SUA pentru Siguranta Alimentara si Serviciul de Inspectie (FSIS) au clasificat incidentul, incident de gradul 1, acesta fiind declarat pentru produsele care reprezinta un hazard pentru sanatatea oamenilor si unde exista probabilitatea rezonabila ca folosirea produselor va cauza consecinte serioase, adverse sau chiar moarte.

Presedintele Cargill, John Keating a declarat: Bolile provenind din consumul unor alimente infestate sunt foartepericuloase si ne cerem scuze pentru cei care s-au imbolnavit dupa ce au consumat produsele noastre din carne tocata de vita.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...