Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cargill retrage 15.000 kg produse din carne de vita din cauza bacteriei salmonella

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews.com, marele procesator din industria carnii din SUA, Cargill Meat Solutions, a fost fortat sa retraga aproape 15.000 kg de produse din carne tocata de vita dupa ce s-au inregistrat 33 de cazuri de Salmonella.

In urma anuntului de ieri, 22 iulie, privind retragerea lotului de produse, Departamentul SUA pentru Siguranta Alimentara si Serviciul de Inspectie (FSIS) au clasificat incidentul, incident de gradul 1, acesta fiind declarat pentru produsele care reprezinta un hazard pentru sanatatea oamenilor si unde exista probabilitatea rezonabila ca folosirea produselor va cauza consecinte serioase, adverse sau chiar moarte.

Presedintele Cargill, John Keating a declarat: Bolile provenind din consumul unor alimente infestate sunt foartepericuloase si ne cerem scuze pentru cei care s-au imbolnavit dupa ce au consumat produsele noastre din carne tocata de vita.

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...