Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cargill a sponsorizat cu 10.000 de euro renovarea unui dispensar

Autor: Meat MIlkmarți, 28 ianuarie, 2014

Dispensarul comunei călărășene Independența are o față nouă și dotări pe măsură. Acest lucru se datorează, în mare parte, și traderului Cargill care, împreună  cu autoritățile și un partener local, a sprijinit lucrările de reabilitare ale punctului medical. Contribuția oferită de Cargill s-a ridicat la 10.000 de dolari.

”În comuna Independenţa, judeţul Călărasi, Cargill a alocat fondurile necesare pentru refacerea integrală a instalaţiei electrice a dispensarului şi reabilitarea a două cabinete medicale din aceeaşi incintă. Contribuția companiei s-a ridicat la 10.000 de dolari”, potrivit unei comunicări către presă.

Munca fizică a fost realizată, în mare parte, chiar de angajați din cadrul celui mai cunoscut trader de cereale. ”Voluntarii Cargill au lucrat la văruirea celor două cabinete, reuşind astfel prin parteneriatul cu Agrozootehnica şi autorităţile locale să aducă îmbunătăţiri considerabile şi durabile în această comunitate”, se arată într-un comunicat de presă al companiei internaționale care, din 1996, activează și la noi în domeniul cerealelor, seminţelor oleaginoase şi hranei pentru animale, informeaza Agrointel.

Potrivit informațiilor oferite de companie, voluntariatul este o tradiție în cadrul brandului Cargill, angajații prestând sute de ore și oferind donații pentru a sprijini comunitățile locale.

De spiritul săritor al salariaților compnaiei s-a bucurat cel mai mult primarul comunei Independența, care  aprimit un ajutor nesperat pentru renovarea dispensarului. ”Cargill s-a implicat în bunul mers al comunităţii noastre de la începutul activităţilor lor în această regiune. Sunt încântat să văd că eforturile lor şi ale partenerului lor Agrozootehnica au condus la o altă poveste de succes. Vă mulțumesc sincer pentru ajutorul oferit şi sper din toată inima că vom continua acest parteneriat, pentru un viitor mai bun”, a mulțumit Lică Voicu sponsorilor ”minunii”.(Mai multe, pe www.agrointel.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...