Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cargill: Trebuie să lucrăm împreună pentru a asigura hrană tuturor

Autor: Meat MIlkvineri, 29 martie, 2013

În urma unei discuții de grup cu privire la securitatea alimentară, în cadrul  Forumului de Dezvoltare din China, care a avut loc  săptămâna aceasta, Președintele și CEO-ul Cargill, Greg Page a spus că nu este necesar să ne temem de o criză alimentară dacă toți acționează în mod colectiv și reacționează cu înțelepciune, informează The Meat site.

Domnul Page a subliniat cinci domenii, care sunt critice pentru realizarea unei politici de securitate alimentară înțelepte.

El a spus că primul este de a obține o mai bună apreciere a rolului prețului.

„Prea des, prețul se crede a fi pur și simplu un potențial contributor la inflație. Prea puțină atenție se acordă rolului prețului în stimularea fermierilor din întreaga lume pentru a produce caloriile din grâne și proteinele ​​de care toți avem nevoie.”, a spus domnul Page.

„Între timp, guvernele se confruntă cu provocarea de a echilibra costurile de alimente pentru consumatori urbani, cu necesitatea de a se asigura că agricultorii primesc semnale corecte de pe piață privind prețul.”

El a adăugat că utilizarea prețurilor pentru a stimula fermierii și în același timp satisfacerea nevoilor consumatorilor urbani este cheia pentru asigurarea că există cantități suficiente de alimente sigure, la prețuri accesibile pentru toți.

Domnul Page a spus: „Al doilea este faptul că trebuie să separăm discuțiile pe care le avem despre micii fermieri și fermele de subzistență. Primii sunt mici comercianți și politicile de care au nevoie pentru a prospera sunt destul de diferite de cele care sunt necesare pentru fermele de subzistență. Deci, nu putem vorbi despre cele două categorii din punct de vedere al politicilor ca fiind o entitate unică, dacă dorim să avem capacitatea de a hrăni lumea. ”

În al treilea rând, domnul Page a subliniat faptul că lumea are nevoie de o conversație foarte bună despre rolul științei, în special acceptarea științei în producția de alimente.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...