Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cargill wichita va inaugura un nou centru de cercetare in domeniul preparatelor din carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un centru de inovatie Cargill va fi inaugurat pe 15 iulie in Statele Unite. Finantarea in valoare de 14, 7 milioane de dolari a fost asigurata de proprietarii concernului. Astfel, se estimeaza ca acest nou centru de cercetare va fi unul dintre cele mai avansate din punct de vedere tehnologic din lume.

Laboratoarele care ocupa o suprafata de 75.000 de mp si in care lucreaza 70 de cercetatori sunt axate pe dezvoltarea de noi preparate din carne.

Totodata, temele de cercetare vor urmari si conceptual de siguranta alimentara. O instalatie pilot va permite echipelor operationale si tehnice sa dezvolta noi produse si sa evalueze noi tehnologii.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...