Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cargill wichita va inaugura un nou centru de cercetare in domeniul preparatelor din carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un centru de inovatie Cargill va fi inaugurat pe 15 iulie in Statele Unite. Finantarea in valoare de 14, 7 milioane de dolari a fost asigurata de proprietarii concernului. Astfel, se estimeaza ca acest nou centru de cercetare va fi unul dintre cele mai avansate din punct de vedere tehnologic din lume.

Laboratoarele care ocupa o suprafata de 75.000 de mp si in care lucreaza 70 de cercetatori sunt axate pe dezvoltarea de noi preparate din carne.

Totodata, temele de cercetare vor urmari si conceptual de siguranta alimentara. O instalatie pilot va permite echipelor operationale si tehnice sa dezvolta noi produse si sa evalueze noi tehnologii.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...