Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cargill wichita va inaugura un nou centru de cercetare in domeniul preparatelor din carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un centru de inovatie Cargill va fi inaugurat pe 15 iulie in Statele Unite. Finantarea in valoare de 14, 7 milioane de dolari a fost asigurata de proprietarii concernului. Astfel, se estimeaza ca acest nou centru de cercetare va fi unul dintre cele mai avansate din punct de vedere tehnologic din lume.

Laboratoarele care ocupa o suprafata de 75.000 de mp si in care lucreaza 70 de cercetatori sunt axate pe dezvoltarea de noi preparate din carne.

Totodata, temele de cercetare vor urmari si conceptual de siguranta alimentara. O instalatie pilot va permite echipelor operationale si tehnice sa dezvolta noi produse si sa evalueze noi tehnologii.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...