Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carlex Export AG a devenit Partener al Expo-Conferinței Meat & Mik 2014

Autor: Meat MIlkluni, 26 mai, 2014

Carlex Export AG, din Lichtenstein, va participa cu stand propriu în secțiunea Business to Business-B2B, acolo unde va expune soluții FOSS și ANOLYTECH  destinate sectorului de carne din România.

CARLEX AG a fost fondata in 1979 si de atunci a colaborat permanent cu FOSS, firma de renume mondial. FOSS/CARLEX a dovedit de-a lungul anilor o reputatie foarte buna si de aceea au fost alesi ca parteneri ai unor companii renumite din Europa de Est.

Astazi, compania dispune de o retea extinsa de birouri cu personal deosebit de competent in Europa de Est, tarile baltice si fostele republici sovietice. Atunci cand un laborator alege CARLEX ca furnizor de echipamente poate conta pe:

Livrare prompta, Asistenta la import, Instalare, Instruire, 12 luni garantie la fata locului, Service post garantie, Acces gratuit la note aplicative, Copie gratuita a revistei atat in engleza cat si in romana.

CARLEX a fost partener si pentru implementarea retelelor de control al calitatii pentru diferite produse in mai multe tari in cooperare cu ministerele pentru agricultura. Aceeasta cooperare a condus la o calitte mai buna a alimentelor si nutreturilor consummate pe plan intern si o certificare corecta a produselor exportate cu rezultatul unor incasari mai mari. Eforturile CARLEX de a deveni “Partenerul Dumneavoastra in Laborator” au fost incununate de succes.

Date suplimentare pe: www.carlex.se

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...