Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Carmangeria Godac este Partener-Mic dejun al Conferinței Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkmiercuri, 17 mai, 2017

La fel ca la ediția precedentă, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este și  în acest an Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk 2017, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.

 

Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca, la Micul dejun, să se delecteze cu:

 

MUSCHI AZUGA NATUR: Specialitate realizata dupa o reteta autentica pentru cele mai rafinate gusturi din cel mai bun cotlet de porc.

MUSCHIUL AZUGA NATUR,GUST DESAVARSIT DE BUN!

 

SUNCA DE PRAGA: Specialitate realizata cu maiestrie din pulpa de porc de cea mai buna caliate dupa o reteta originala.

Sunca de Praga Godac,Gustul de neuitat!

 

PIEPT AFUMAT FINESSE: Specialitate realizata prin dubla afumare si uscare.  Gust delicios de carne afumata traditional, cu rumegus din lemn de esenta tare.

 

Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferinta.

În S1-2017, afacerile Grupului Agricola Internațional SA au crescut cu 6%
Autor: meatmilk  /   joi, 20 iulie 2017

(Comunicat) În prima jumătate a anului 2017 Grupul de firme AGRICOLA înregistrează o creștere a cifrei de afaceri de 6% față de perioada similară din 2016, ajungând la 322,658 milioane lei (cifra de afaceri nu mai include și off-urile de vânzări, potrivit legislației aplicabile din 2017. Procentul de creștere a fost calculat în...

Domnul Răzvan Furtună este noul CFO al companiei Cris-Tim
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 iulie 2017

Începând de ieri, domnul Răzvan Furtună este noul CFO al prestigioasei companii Cris-Tim, părăsind astfel funcția de Head of Private Banking BCR, pe care a deținut-o până de curând.   Contactat de redacția revistei Meat.Milk., domnul Furtună ne-a declarat: ”Pentru mine este o schimbare majoră, după o lungă activitate...