Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp adopta standardul european de calitate ifs

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

CarmOlimp a finalizat adoptarea standardului de calitate IFS (International Food Standard), sistemul de siguranta a produselor alimentare la standarde europene urmand sa faciliteze accesul produselor CarmOlimp pe piata europeana, informeaza Magazin Progresiv.

CarmOlimp continua astfel planul de investitii inceput anul trecut, care are ca tinta atat cresterea cotei de piata, dar si imbunatatirea calitatii produselor marca proprie, se arata intr-un comunicat al companiei.

IFS este un sistem de siguranta a produselor alimentare care presupune obligatia distribuitorului de a controla locatiile de fabricatie ale produselor care poarta marca sa. In plus, IFS este un standard necesar pentru producatorii de alimente care doresc sa exporte pe pietele europene.

In Romania peste 90% din companiile care produc si furnizeaza produse alimentare nu au implementat IFS desi la ora actuala este cel mai bun standard din lume in ceea ce priveste atestarea calitatii alimentelor. Este un standard pe care putini producatori romani il cunosc, implementarea lui in Romania fiind intr-un stadiu incipient, spune Valentin Soneriu, directorul general al CarmOlimp.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...