Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Carmolimp adopta standardul european de calitate ifs

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

CarmOlimp a finalizat adoptarea standardului de calitate IFS (International Food Standard), sistemul de siguranta a produselor alimentare la standarde europene urmand sa faciliteze accesul produselor CarmOlimp pe piata europeana, informeaza Magazin Progresiv.

CarmOlimp continua astfel planul de investitii inceput anul trecut, care are ca tinta atat cresterea cotei de piata, dar si imbunatatirea calitatii produselor marca proprie, se arata intr-un comunicat al companiei.

IFS este un sistem de siguranta a produselor alimentare care presupune obligatia distribuitorului de a controla locatiile de fabricatie ale produselor care poarta marca sa. In plus, IFS este un standard necesar pentru producatorii de alimente care doresc sa exporte pe pietele europene.

In Romania peste 90% din companiile care produc si furnizeaza produse alimentare nu au implementat IFS desi la ora actuala este cel mai bun standard din lume in ceea ce priveste atestarea calitatii alimentelor. Este un standard pe care putini producatori romani il cunosc, implementarea lui in Romania fiind intr-un stadiu incipient, spune Valentin Soneriu, directorul general al CarmOlimp.

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...